یک سوال دیگر هم برام پیش امده
این refurbished تو سایت newegg یعنی چی من mx239h رو تو سایت newegg سرچ کردم دوتا از این مانیتور آورد
یکی rrefurbished اولش نوشته یکی هم هیچ ننوشته
در مورد mx259h هم همین بود
بی زحمت یک توضیح بفرمایید
یک سوال دیگر هم برام پیش امده
این refurbished تو سایت newegg یعنی چی من mx239h رو تو سایت newegg سرچ کردم دوتا از این مانیتور آورد
یکی rrefurbished اولش نوشته یکی هم هیچ ننوشته
در مورد mx259h هم همین بود
بی زحمت یک توضیح بفرمایید
|
|
کالاهای ریفربیشد کالاهائی هستند که توسط تولید کننده بازسازی میشوندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا یک مانیتور به بازار میاد که مدار تغذیش خرابه یا روش خط افتاده و .......
این کالاها به تولید کننده بر میگرده و ایراد برطرف میشه، مجددا تست کامل میشه و برای فروش به بازار میاد
این کالاها معمولا کارکرده نیستند ولی به عنوان نو هم فروخته نمیشوند ( قیمتشان کمتر از کالای نو میباشد )
ᗩTᗩ (24-09-15), M3RS4D 50062 (24-09-15)
ممنون
در مورد تفاوت های بین ۲۳ و ۲۵
ایا اصلاً وجود دارن یا فقط تو پیچ۲۳ ننوشتن
و در مورد سایز کدوم مناسب هست
هر چه مونیتور بزرگتر باشه مجبور میشید از آن دورتر بشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم مانیتور 23 کاملا مناسبه و بزرگتر از آن زیاد مورد لزوم نیست
AMD>INTEL (24-09-15), ᗩTᗩ (24-09-15), M3RS4D 50062 (24-09-15), mrtz.elf (24-09-15)
فاصله ام تا مانیتور ۴۰تا ۴۵ سانتی متر هست.کدوم سایز رو پیشنهاد میدید.چون قبل این crt۱۷ داشتم اصلا برام ملموس نیست سایز. هیچ مغازه ای هم که مانیتور سایز ۲۳ به بالا تو ویترین ایناش نیست.
و این که این مانیتور رو برای گیم هم می خوام ghost و tearing نداره
ممنون
برای این فاصله 21 تا 23 اینچ مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر راضی نبودید 4-5 سانت مانیتور را بیارید جلوتر 1 اینچ به پهنای دیدتون اضافه میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه 21 اینچ بگیرید 10-20 سانت بیاریدش جلوتر میشه همون 25 اینچ
شما بیشتر از اینکه روی 1-2 اینچ زوم کنید به سرعت پاسخ دهی و کیفیت تصویر حساس باشید
2-3 اینچ کم و زیاد همانطور که توضیح دادم قابل اصلاح است
M3RS4D 50062 (24-09-15), mrtz.elf (24-09-15)
|
|
ممنون
ولی سرعت پاسخ دهی و کیفیت رو معلوم نیست راست هست یا نه
همشون نوشتن ۵ میلی ثانیه. شما پیشنهادتون در مورد کاربری من که گیم هست چی هست؟
یک یا چند تا گزینه به من بدید بی زحمت رنج قیمت همون ۱۲۰۰ پایین تر باشه
البته یک مدل تو اینترنت اتفاقی دیدم lg 24gm77 کیفیتش نزدیک ips هست ولی تو بازار نیست انگار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks