kazaroonishahrsakhtafzar (09-11-15)
این هم مونیتور بسیار خوبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (09-11-15)
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام خدمت کارشناس گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از اینکه سئوالات زیادی دارم عذر می خوام.
طی بررسی هایی که من انجام دادم و چون بیشتر بازی های شبیه ساز انجام می دهم مانیتور های 21:9 زاویه بهتری در داخل کابین دارم.
حالا به نظر شما مانیتورهای 21:9 برای بازی مناسب هستند؟ در صورتی که پاسخ شما مثبت است مانیتور 21:9 معرفی کنید که ویژگی های زیر حتما داشته باشد.
1- حداکثر 29 اینچ باشد.
2- رزولوشن 1080×2560 یا بیشتر دارا باشد.
3- قیمت مناسب باشد
4-تایم زیر حداکثر 5ms باشد.
5- کیفیت تصویر خوبی داشته باشد. به علت فاصله نزدیک با مانیتور در مدت زمان زیاد چشم را اذیت نکند.
ممنون از شما
|
|
LGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IPS 25UM65
kazaroonishahrsakhtafzar (19-11-15), SajjadKhati (19-11-15)
کاربر شهرسختافزار
این مدل در سایت دیجی زده 14 میلی در ثانیه ولی مدل 29UM65 زده 5 میلی در ثانیه آیا این موضوع صحیح است؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عجیبه چرا اینقدر بالاست مدل 29 اینچ اینطوری مناسبتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل از سامسونگ هم میتونه انتخاب خوبی باشه . تاخیر بسیار کمی دارد . 4میلی ثانیه هست .
Samsung 2K Ultra Wide LS29E790CNS
kazaroonishahrsakhtafzar (19-11-15)
الته برای مدل 29 اینچی هم در چند سایت من دیدم که 14 میلی ثانیه زده از جمله مقداد کامپیوتر.ولی فکر کنم یک جایی خوندم این 14 میلی ثانیه بابت زمان تعویض رنگ پیکسلها از سفید به سفید است.(اگر اشتباه نکنم)وگرنه زمان مربوطه برای تغییر رنگ از خاکستری به خاکستری(که در همه مانیتورها این زمان قید میشه)5 میلی ثانیه است.
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
AMD>INTEL (19-11-15), kazaroonishahrsakhtafzar (19-11-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون فک کنم این خوب باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط چون میز کامپیوترم محدویت دارد می خواستم بدانم ارتفاع با پایه چقدر است؟
|
|
اندازش رو با پایه و بدون پایه در لینک زیر زده قسمت Dimensionsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
29 inch Ultra-wide Curved Screen Monitor
kazaroonishahrsakhtafzar (21-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks