نظرتان راجب به مانیتور زیر چیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.asus.com/ph/Monitors/MG279Q/
کاربر شهرسختافزار
نظرتان راجب به مانیتور زیر چیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.asus.com/ph/Monitors/MG279Q/
|
|
این هم مونیتور بسیار خوبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (09-11-15)
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام خدمت کارشناس گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از اینکه سئوالات زیادی دارم عذر می خوام.
طی بررسی هایی که من انجام دادم و چون بیشتر بازی های شبیه ساز انجام می دهم مانیتور های 21:9 زاویه بهتری در داخل کابین دارم.
حالا به نظر شما مانیتورهای 21:9 برای بازی مناسب هستند؟ در صورتی که پاسخ شما مثبت است مانیتور 21:9 معرفی کنید که ویژگی های زیر حتما داشته باشد.
1- حداکثر 29 اینچ باشد.
2- رزولوشن 1080×2560 یا بیشتر دارا باشد.
3- قیمت مناسب باشد
4-تایم زیر حداکثر 5ms باشد.
5- کیفیت تصویر خوبی داشته باشد. به علت فاصله نزدیک با مانیتور در مدت زمان زیاد چشم را اذیت نکند.
ممنون از شما
LGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IPS 25UM65
kazaroonishahrsakhtafzar (19-11-15), SajjadKhati (19-11-15)
کاربر شهرسختافزار
این مدل در سایت دیجی زده 14 میلی در ثانیه ولی مدل 29UM65 زده 5 میلی در ثانیه آیا این موضوع صحیح است؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عجیبه چرا اینقدر بالاست مدل 29 اینچ اینطوری مناسبتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks