الان به چه شکل هست . به سیستم سالم وصل کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان به چه شکل هست . به سیستم سالم وصل کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
|
قبلا وصل کرده بودم همین دیروز بود بله روشن میشد تصویر میداد ویندوز بالا میومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی وضعیت حال حاضر مونیتور را با دقت تشریح کنید . کاری به تصویر دادن دیروز یا هفته قبل ندارم . الان به چه صورت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که من فهمیدم شما مانیتورت رو به سیستم خودت که وصل میکنی تصویر دسکتاپ نمیاد اما به سیستم دیگه که وصل میکنی تصویر بالا اومدن ویندوز و دسکتاپ میاد.درسته؟اگر اینطوره که خوب دیگه کاملا مشخصه که خروجی کارت گرافیکت مشکل داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
کارت گرافیکا بردم با دستگاه دیگه امتحان کردم کاملا سالم بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (21-06-15)
پس شما هم سیسمت با مانیتور دیگه جواب میده و هم مانیتورت با سیستم دیگه جواب میده فقط با همدیگه مشکل دارن.عجب بدشانسی هستیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .پس امیدوارم با راه حل جناب javadshahvand مشکلت حل بشه این دو تا هم مشکلاتشونو با هم حل کنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
|
نه نه رفیق کیس با مانیتور سالم دیگه جواب نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم مشکل از کیس هست
آخرین ویرایش توسط ali hosein در تاریخ 21-06-15 انجام شده است
david-ebi (21-06-15)
شما باید ایراد سیستم رو برطف کنید و بعد به سراغ مونیتور برید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15), SajjadKhati (21-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks