این کارت برای طراحی اپتیمایز شده و به هیچ عنوان به کار گیمینگ نمیخوره .البته نصب درایو نمیتونه باعث این مشکل بوت شدن سیستم بشه .
اگر سیستم بالا نمیاد باید با کارت دیگه بررسی بشه .اگر ویندوز بالا نمیاد اون بحثش فرق میکنه
با سلام خدمت اساتید
شرح سوال: یکی از فامیل ها یک کامبیوتر مخصوص کار های طراحی داره که کارت گرافیک ش Nvidia Quadro Fx 5200 هست من برای تست یه بازی روش نصب کردم با اینکه 4 گیگ بود در حداقل تنظیمات بود و نمیشد تنظیمات رو بالا برد یا بالا میبردی ارور میداد من توی انجمن دیگه ای پرسیدم گفتن آخرین نسخه درایور ش رو نصب کن ( شاید ) بازی ها رو اجرا کنه ولی هیچ فرقی نکرد و چند ساعت بعد آپدیت درایور صفحه مانیتور بلور شد و سیستم بالا نیومد (بعدا فهمیدم این کارت به درد بازی نمیخوره و مخصوص کار های طراحی هست )
سوال مهم : سوال اینکه ممکنه با نصب درایور کارت آسیب دیده باشه ؟ درایورش رو از سایت خود کارت دانلود کرده بودم
اون زمان قطعی برق زیاد داشتن ممکنه به خاطر قطعی برق این مشگل روی داده باشه ؟
کیس از همون موقع که خراب شده همون طور مونده و به خاطر مشغله کاری وقت نکردن بدن درست کنن
|
این کارت برای طراحی اپتیمایز شده و به هیچ عنوان به کار گیمینگ نمیخوره .البته نصب درایو نمیتونه باعث این مشکل بوت شدن سیستم بشه .
اگر سیستم بالا نمیاد باید با کارت دیگه بررسی بشه .اگر ویندوز بالا نمیاد اون بحثش فرق میکنه
با سپاس از شما آقای امید خیالم راحت شد که تقصیر از من نبوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا سیستم بالا نمیاد و مثل سیستم خودم که کارت گرافیکش خراب شده بود دو تا بوق میخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه مشگل از ویندوز نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید طبق فرمایش تون باید با کارت دیگه ای امتحان کنیم ، خیلی ممنون که خیالم رو راحت کردین که باعث خرابی من نبودم
آخرین ویرایش توسط vamper65 در تاریخ 06-11-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks