سلام
شاید از مغازه های خیلی قدیمی بتونی کارت گرافیک های 64 مگابایت زمان پنتیوم 4 پیدا کنی ! توی اینترنت چیزی نیست !
سلام و خسته نباشید،یه عرضی داشتم سر مسئله ارتقای یه سیستم قدیمی که از انبار آوردمش که یه دستی به سر و روش بکشم،به این مشکل بر خوردم که اسلات های مورد پشتیبانی مادر برد این کامپیوتر agp 8x و pci 2.3 compliant هست و از درگاه pcie 16x و یا حتی قدیمی تر هم پشتیبانی نمیکنه،اگر میشه لطف کنین بگین بهترین کارت گرافیک برای همچین مادربردی چیه و یا راهی به جز کارت گرافیک اکسترنال برای این موضوع هست؟
مدل مادر برد:GA-8IG1000 Pro-G (rev. 3.x)
|
سلام
شاید از مغازه های خیلی قدیمی بتونی کارت گرافیک های 64 مگابایت زمان پنتیوم 4 پیدا کنی ! توی اینترنت چیزی نیست !
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
سلام
فکر نمیکنم ارزشش رو داشته باشه
سخت هم پیدا میشن، باید مخصوصا اگه تهران هستید طبقات زیر زمین پاساژ های کامپیوتری مثل ایران و نور و پایتخت اینا رو بگردید
اما قوی ترین کارتی که با Agp 8x هم اومد (دقت کنید نسخه PCI-E هم دارن که بیشترشون هم ازاین مدلن اما نسخه AGP شون هم تولید شد)
تو سمت انویدیا7950GT تو سمت ای تی آی (ای ام دی فعلی) HD3850 و HD4670 قویترین و آخریاشون بود.
این سه کارت به ترتیب سالهای 2007، 2008 و 2009 اومدن بیرون.
دو کارت 7950 و 3850 مقدار 512 مگ حافظه GDDR3 دارن با باس وی رمش 256 بیتی
اما کارت 4670 نسخه AGP مدل 512 مگ و مدل یگ گیگابایت حافظه GDDR3 دارد با باس 128 بیتی
کارت انویدیا آخرین دایرکت اکسی که ساپورت میکنه 9.0C هست
اما کارتای ATI از نسخه 10.1 پشتیبانی میکنن.
از نظر قدرت هم کارت انویدیا کمی ضعیف تر (در حدود قدرت بین کارت GT520 و GT430 قرار میگیره) بعد کارت 3850 که خیلی کم از کارت جیفورس سریعتره
و بعد کارت 4670 که از نظر کارایی بین کارت GT 430 و GT440 انویدیا و کارتهای HD5570 و HD5670 ای ام دی قرار میگیره.
در کل برای مثال هر سه از کارت مثلا جیفورس 9600GT ضعیفتر هستن!.
قیمتشون هم اصولا باید خیلی پایین باشه اما چون کمیاب هستن نسبت به همرده ها بعضا چن مدل بالاتر PCI-Eشون گرونترن!. مثلا من یه 6200 AGP پیدا کردم 300 هزار تومن بود در حالکه نسخه PCI-Eش 200 بود، یا قبلا یادمه 7600GS رو دیده بودم 400 تومن پس اگه یه موقه کارتایی که نوشتم هم پیدا کردید و طرف مثلا درخواست مبالغی مثل یک میلیون تومان کرد برا اینه که این کارتا خیلی کمیاب هستن و
اگه خواهانی داشته باشه قیمت بالاتر بهش میگن. (درحالیکه نسخه PCI-Eشون چون زیاده خیلی قیمتشون مناسب تره و تنوعشون بیشتره)
صرفا جهت مثال شما با هزینه کارت 7950GT AGP میتونید مادربرد تون رو LGA 775 و PCI-E دار بگیرید سی پی یوتون هم LGA 775 بگیرید حتی مدل قویتر.
کارت هم چیز قوی تری بگیرید اما PCI-E، میشه مثلا با 500 تومن کارت چن سال جدیدتری مثل HD7470 با حافظه 1 گیگ اونم از نوع GDDR5 خرید با ساپورت DIRECT X 11.0
من فکر میکنم بهتره با توجه به قیمت خیلی پایین قطعات به این قدیمی کلا بیخیال AGP8X که چون کم هست گرافیکاش گرونتره بشید
و باهزینه کمی مادربردی که همین رم DDR میخوره اما PCI-E داره بگیرید.
البته بردایی که سوکت 478 باشن با PCI-E هم کمن . اما بردای LGA 775 با PCI-E کمی جدیدتر از برد شما هم قیمتاشون پایینه.
سی پی یو تون هم اگه مثلا همون پنتیوم 4 ش رو بخواید LGAش رو بگیرید خیلی ارزونه (بگذریم که تو ایحالت شما بسته به برد میتونید از پردازنده های بهتر Core 2 Due دو هسته ای یا Core 2 Quad چهار هسته ای هم استفاده کنید.
مثلا من خودم Core 2 Quad Q6600 چهار هسته ای 4 مگ کش رو اواخر خریدم 200 هزار تومان، یا Q8400ش رو گرفتم 220 تومن!
مدل های دو هسته ایش که بین 80 تا 150 تومنن ببیشتریاش
که تازه خیلی از پنیتوم 4 هم بهتر هستن
اینجوری دستتون سر خرید گرافیک هم خیلی باز تر میشه.
To improve is to change. To perfect is to change often
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks