یک شات از قسمتی که این رو نوشته قرار بدید تا ببینم دقیقا مشکل چیه
سلام دوستان.
راهنمایی میخوام که میزان شیر شدن مموری گرافیکم که HD 6870 1gb هستش که به میزان 3850 مگابایت غیر از میزان مموری خود کارت شیر شده و کل مموری شده 4850 مگ که این میزان میخوام حداکثر به 1 گیگ بیشتر شیر نشه یعنی در مجموع بشه 2 گیگ.
بخاطر اینکه 8 گیگ رم بیشتر روی سیستم نیست و دوتا برنامه که باز می کنم سرعت سیستم میاد پایین چون رمها پر میشه.
با تشکر
|
|
mahone (11-12-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه بعد از تعویض ویندوز درایور کارت گرافیک crimson نسخه 15.11.1 Beta رو نصب کردم قبلش اینجوری نبود. نسخه قبلیش 15.7.1 بود اگه اشتباه نکنم.
درکل میخوام میزان share memory کم بشه در حد 1 گیگ
آخرین ویرایش توسط mahone در تاریخ 11-12-16 انجام شده است
گرافیک شما به قابلیت هایپر مموری یا توربو کش مجهز نیست . به هیچ عنوان امکان استفاده از حافظه سیستم برای کارت گرافیک نداره . این حالت رو روی تمام سیستم ها به همین شکل هست و عملا هیچ مقدار رمی از طرف کارت گرافیک رزو نمیشه .
به خاطر همین جلوی SYSTEM V MEMORY هم 0 هست .
mahone (11-12-16), Milad.1369 (11-12-16)
درود. گرافیک رو اور کردم به صورت زیر
over 1140 = memory clock stock 1050
over 960 - stock core clock 900بازیهای رزیدنت 6 و ghost recon future soldier رو بدون مشکل بازی کردم ولی نمیدونم چرا بازی GTA V هنگ میکنه البته منظورم سیستم نیست خود بازی هنگ میکنه.
فقط مموری اکلاک رو توی بازی GTA V تا 1250 میبرم بالا مشکلی نیست ولی core clock رو بیشتر از 930 که می کنم هنگ میکنه.
درجه حرارتم وقنی گزینه vsync فعاله توی تنظیمات گرافیک بازیها حداکثر 70 وقتی غیر فعاله تا 75 میرسه. در حالت تنظیمات استوک شرکت گرافیک یعنی 900 و 1050 درجه حرارت بین 60 تا 65
1- چجوری مشکل هنگ بازی GTA V رو حل کنم.
2- درجه حرارت طبیعیه یا نه.
آخرین ویرایش توسط mahone در تاریخ 28-12-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks