سلام
1070 کارت گرونیه و من جای شما بودم چون می دونم موقعیت خرید یه کارت این قیمتی رو همیشه ندارم از معتبر ترین و شناخته شده ترین برند ممکن خریداری کردم.
چون یه خوبی برند های معتبر و مشهور برای مشتری اینه که اگه برند خیلی مشهور جنسش مشکلی داشته باشه برای آبروی برندش هم شده شرکت گارانتی کننده ایرانی سعی میکنه مشتری رو راضی نگه داره تا مشتری هم نره همه جا برندش رو تخریب کنه اما وقتی از یه برند نسبتاً ناشناخته خریداری کنید حتی اگر شرکت گارانتی کننده با شما بد هم حرف بزنه و جر و بحث و دعوا هم داشته باشید چون اون برند اصلاً شناخته شده نیست که شما بخواین برخورد بد گارانتی اش رو برای همه تعریف کنید فقط پشیمونی برای خودتون میاره.
نمونه اش مثلاً دیدید تو زمینه موبایل جریان سامسونگ Note 7 به شدت رو آبروی سامسونگ تاثیر گذاشت طوری که همه دنیا سرکوبش کردن و مدیر عامل سامسونگ شخصاً مجبور به عذر خواهی و حتی تو کشور های غیر تحریم متحمل به تعویض گوشی های زیادی هم شد.
اما حالا فکر کنید این اتفاق Note 7 برای یه شرکت گوشی ساز نا آشنا مثل Meizu و GFive و... میفتاد باور کنید به جز کشور میزبان خود این شرکت ها هیچ جای دنیا با خبر نمیشد و مشتری های بیچاره همون کشور هم احتمال اینکه گوشی شون رایگان تعویض بشه زیر صفر هستش.
تو زمینه کارت گرافیک، مادربورد و کلاً همه قطعات دیجیتال هم همینطوره اینکه میگن پول برند برای همینه که اگه مشکلی داشت بدونید که با آبروی چندین و چند ساله یه برند طرفید نه یه شرکت نو پا که معلوم نیست فردا اصلاً وجود داشته باشه یا نه.
من خودم تو زمینه کارت گرافیک برند های GIGABYTE و ASUS و MSI و ZOTAC و EVGA رو جزو برند های معتبر و مشهور جهانی می دونم و می دونم که اگه از این برند ها خرید کنم حداقل خیالم از سلامت کالا و صحت ادعا های شرکت سازنده درباره محصول راحته.

Bookmarks