در حالت SLI ماکزیمم تا 30 دصد افزایش بازدهی خواهید داشت . 1080 نشون داده خیلی قویتره هست . اگر مدلهای غیر رفرنس هم بیاد خیلی بهتر هم میشه .
سلام من یک کارت گرافیک GTX 980 TI دارم اما مثل اینکه دیگه واقعا جدیدا داره یکم کم میاره روی بازی های جدید ... روی آخرین درجه !!! حالا با توجه به این که GTX 1080 داره میاد به نظرتون چیکارکنم؟ برم یک کارت گرافیک GTX 980 TI دیگه خریداری کنم یا صبر کنم GTX 1080 بیاد و دوتا از اون بگیرم ؟ اگر من الان 980 تی آی یکی دیگه بخرم اینقدر خواهد بود که تا 3-4 سال دیگه بدون مشکل با SLI من بازی هارو با بالاترین درجه بازی کنم؟ چقدر قدرت افزایش پید امیکنه؟
|
در حالت SLI ماکزیمم تا 30 دصد افزایش بازدهی خواهید داشت . 1080 نشون داده خیلی قویتره هست . اگر مدلهای غیر رفرنس هم بیاد خیلی بهتر هم میشه .
Aaron Swartz (01-06-16), designme (01-06-16), خبات کریمی (01-06-16)
الان نظر شما چیه که اصلا همین یک GTX 980 TI که دارم رو بفروشم و دو R9 390x خریداری کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
390X از کجا اومد . خیر صبر کنید کارت 1080 نسخه های غیر رفرنس بیان خریداری کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتایج بررسی و بنچمارک های کارت NVIDIA GEFORCE GTX 1080
Aaron Swartz (01-06-16), DOOM999 (01-06-16), fernaspe (02-06-16)
منظور شما از مدل های غیر رفرنس چیه ؟؟ اصلا مدل رفرنس چیه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفرنس برد مرجع : بردی که بر اساس طراحی اولیه خود NVIDIA ساخته میشه . شامل قطعات و خنک کننده میشه .ولی غیر رفرنس سازندگان مثل گیگابایت برد را با المان ها و قطعات بهتری میسازند و همچنین با خنک کننده بهتر نسبت به مدل مرجع و همچنین فرکانس کاری بالاتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-06-16), fernaspe (02-06-16)
|
آها صحیح بعد چند سوال دگیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - غیر رفرنس ها در چه بازه زمانی وارد کشور میشن؟
2 - نسخه TI این گرافیک کی میاد؟
1-این کارت ها حداکثر تا اواسط ماه وارد ایران میشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-مشخص نیست .
Aaron Swartz (01-06-16)
اواسط ماه ؟ یعنی تا یکی دو هفته دیگه ! ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks