سلام بر دوستان گرامی
میخواستم بدونم دو تا vga پشت کیس برای چی گذاشتن؟
چون هر دوش کار نمیکنه.
ولی عجیبیش اینجاست اون روز گرافیک یه کیسم خراب شد به آنبورد گفت وصل کردم.
من متوجه نشدم چی به چی شد.
سلام بر دوستان گرامی
میخواستم بدونم دو تا vga پشت کیس برای چی گذاشتن؟
چون هر دوش کار نمیکنه.
ولی عجیبیش اینجاست اون روز گرافیک یه کیسم خراب شد به آنبورد گفت وصل کردم.
من متوجه نشدم چی به چی شد.
|
|
مدل مادربرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا یک عکس بگذارید تا چک کنم
منظورت مادربرده یا گرافیک
------------------
بیشتر توضیح بده یا عکس بگیر تا توضیح بیشتری بدم
DOOM999 (10-11-18)
http://www.patartambunan.com/wp-cont...a-on-board.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این بالایی آبی
یکی مربوط به روی گرافیکه
یکی هم روی مادربورد هستش
حالا چرا رو بعضی کیسا دوتاشم هست؟
ضمنا اون سفیده که dvi هستش انگار . کدوم خوبه vga یا Dvi ؟
یه کیسم به dvi وصله
چون مادربرد دارای گرافیک آنبرده یا خروجی IGP پردازنده روی مادربردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی گرافیک به پورت PCIE وصله
گرافیک آنبرد غیر فعال میشه
وقتی سیستم دارای گرافیک هست باید کابل مانیتور به کارت گرافیک وصل بشه
DOOM999 (10-11-18), Ghaioom (15-11-18), mehran_rashidi (13-11-18)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه رو انبورد وصل شه مثلا رو کارای بزرگ یا بازی ها کند کار میکنه ولی رو گرافیک بهتر کار میکنه؟
بستگی به نوع گرافیک نصب شده روی سیستم دارد . خیلی از کارت های گرافیک تفاوت زیادی با igp ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks