سلام،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SWORD-MASTER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از دوستانم همین مانیتور رو داره و خودم رفتم کیفیت تصویرش رو هم تو حالت سه بعدی و هم معمولی 2D دیدم ، کیفیت تصویر در حالت 2D خوبه ولی همونطور که دوستمون sword -master گفت به دلیل استفاده از تکنولوژی FBR اگه به مانیتور از فاصله خیلی نزدیک نگاه کنید خطوط تصاویر رو میتونید ببینید.
در مورد کیفیت تصاویر 3 بعدی هم دقیقا pes 2012 رو باهاش بازی کردیم و عمق تصویر واقعا خوب بود و مشکل سنگینی عینک رو که اصلا نداره چون از باطری استفاده نمیکنه و سر درد رو هم من بشخصه نداشتم.
بازی رو با همون نرم افزارtridef اجرا کردیم و جالب اینکه یه توضیح هم از نحوه استفاده از عینک و حداقل فاصله ای که لازمه از مانیتور داشته باشی به نمایش گذاشت. و اگر درست رعایت نشه تصویر 3D اون کیفیت لازم رو نداره و حتی باعث میشه تصویر 2 تایی یا سایه دار بشه.
بازم میگم اگه حداقل فاصله از مانیتور رعایت بشه و دقیقا روبروی مانیتور بشینید واقعا از کیفیت تصویر 3D این مانیتور میتونی لذت ببری.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد عینکش هم که توی خود کارتن مانیتور 2 تا عینک هست یکی همون عینک معمولی 3D و یکی هم برای افرادی که از عینک طبی استفاده میکن که با یه گیره روی عینک طبی سوار میشه.

Bookmarks