مشخصات قطعات دیگه را بنویسید . تا بشه در مورد پاور نظر داد . در ضمن پاورتون چندسال کار کرده
کاربر شهرسختافزار
سلام
اخیرا یه کارت گرافیک GTX 1050 گیر آوردم روی سیستم انداختم مانیتورم دارای HDMI نیست ناچاران یه تبدیل براش گرفتم
وقتی میخوام بازی انجام بدم مثلا GTA v یا farcry 5 یا فورتنایت یا بعد از تقریبا نیم ساعت بازی ها گیر میکنن یا مثلا تو gta وقتی سوار ماشین میشم شروع میکنه به لگ
مشخصات دقیق سخت افزاری رو براتون گزاشتم
خودم گفتم شاید مربوط به تبدیل hdmi باشه واسه همین به led tv وصلش کردم اما بازم همونطور بود
حتی ویندوز عوض کردم و آخرین درایور رو نصب کردم اما بازم مشکل دارم
لطفا راهنمایی کنید در رابطه با کرش و لگ
سپاس
photo_2018-12-09_15-06-08.jpg
photo_2018-12-09_15-06-16.jpg
آخرین ویرایش توسط milad samadi در تاریخ 09-12-18 انجام شده است
|
|
DOOM999 (09-12-18), milad samadi (09-12-18)
کاربر شهرسختافزار
مشخصات قطعات رو در قالب عکس گذاشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه پاور 4 سال کار
HTML Code:http://s9.picofile.com/file/8345241684/photo_2018_12_09_15_06_08.jpg
آخرین ویرایش توسط milad samadi در تاریخ 09-12-18 انجام شده است
با یک پاور دیگه تست کن (پاور مطمئن)
-----------
بعد پردازنده و رم شما برای گرافیک گلوگاه میشن . شما حداقل برای 1050 نیاز به core i5 نسل دو یا نسل سوم داری
milad samadi (10-12-18)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد اگه با تعویض پاور مشکل حل نشه
حتما باید قطعات عوض بشه؟
مشکل اصلی پاور نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad samadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید پاور بعد از 4 سال باید تست بشه . اگر مشکلی داشته باشه باید تعویض یا سرویس بشه
در مورد مشکل شما غیر از مورد پاور این موارد به خاظر ضعف پردازنده شما است که برای گرافیک شما گلوگاه میشه .
milad samadi (14-12-18)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks