پاور هم میتونه باشه . بهتره یه تست با FURMARK بگیری حدود 30 دقیقه
سلام
یه مشکلی برام پیش اومده نیمه بالای صفحه مانیتورم شطرنجی شد که با دوربین گوشیم عکس ازش گرفتم .گفتم شاید از مانیتور عوض کردم دیدم تو مانیتور دوم هم به همین شکله حتی کابلشم عوض کردم .گفتم حتما از گرافیک دکمه printscreen زدم از صفحه عکس گرفتم طبق عکس پیوست دیدم صفحه رو سالم نشون میده .البته همزمان هم فایرفاکس باز بودهم GTAV 5 مینیمایز .همشو بستم درست شد میخواستم بدونم این کارت گرافیک ما 390X هنوز اول کاری خراب شده یا مشکل چیز دیگه ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
DOOM999 (02-02-16)
گزینه 15 دقیقه داره تنظیمات دستی هم تایم ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون مشکلی نیست . استرس تستش رو احرا کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (02-02-16)
بزرگوار نتیجه تستو پیوست کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان در ضمن دیشب با ورژن جدیدFurMark یه 5 ساعت هم گزاشتم تو استرس مشکلی بوجود نیومد
به نظرت مشکل چی بوده چون از صفحه هم که عکس میگرفتم تو PAINT شطرنجی رو نشون نمیداد ممکنه ویروس باشه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 02-02-16 انجام شده است
|
مشکلی نیست . اگر تکرار شد باید بررسی بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (02-02-16)
کارت گرافیکرو میخام بفروشم چند بار دیگه هم تست کردم به نظرت چند درصد احتمال خرابی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر زیر تست furmark مشکلی نداشت یعنی سالمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (02-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks