با سلام.
کارت گرافیک HD-6870 هستش که بعد از اینکه میره روی بار 99 تا 100% در عرض 3 الی 5 ثانیه دما به بالای 100 درجه سانتیگراد میرسه. مشکل از کجا میتونه باشه؟
البته خمیر سیلیکون عوض کردم.
با سلام.
کارت گرافیک HD-6870 هستش که بعد از اینکه میره روی بار 99 تا 100% در عرض 3 الی 5 ثانیه دما به بالای 100 درجه سانتیگراد میرسه. مشکل از کجا میتونه باشه؟
البته خمیر سیلیکون عوض کردم.
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه خمیر حرارتی استفاده کردید ؟
گاهی خرابی هیت پایپ ها باعث افزایش حرارت به دلیل اختلال در فرایند انتقال حرارت پیش میاد ولی اول باید از کیفیت خمیر حرارتی مطمئن شوید .
خمیر سیلیکون های معمولی ارزان . ابتدا از خمیر طلایی استفاده کردم ولی به علت بالا رفتن حرارت دوباره از خمیر نقره ای تاثیری نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فکر میکنه مشکل از همین هیت پایپ ها باشه چون در حالت عادی دمای گرافیک بین 40 تا 50 هستش (بستگی به دمای محط داره) وقتی به هیت پایپ ها دست میزنم اصلا گرمایی نداره
آخرین ویرایش توسط mahone در تاریخ 02-06-21 انجام شده است
فایده نداره . خمیرهای ارزون توان حرارتی کافی ندارند و مناسب پردازنده ها مخصوصا پردازنده گرافیکی نیستند .حتی ممکنه به دلیل کیفیت پایین ایجاد سطح عایق حرارتی کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahone (07-06-21)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر z5 دیپ کول کیفیت خوبی داره ؟
اون هم طبق شنیده های من انگار نمونه تقلبی هم در بازار وجود داره . سعی کنید از جای معتبر تهیه کنید یا کولر مستر بگیرید سری mastergel makerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahone (07-06-21)
|
اگر در حالت فول لود بازم دید دما میره بالا از تو افتربرنر فرکانس هسته رو پایین تر بیارید مشکل حل میشه
اگر تو استفاده دراز مدت دید داره بازم دماش خیلی میره بالا undervoltش کنین
To improve is to change. To perfect is to change often
mahone (30-06-21)
سلام. الان از اون روز دارم تست میگیرم فعلا که مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks