خمیر رو خوب چی استفاده کردی .البته Furmark معمولا دما را تا 100 درجه هم میبره خیلی غیر طبیعی نیست . شما باید ببینی موقع گیم حداکثر دمای کارت چقدر هست .
اون هم باید چک بشه . میتونیه از تغذیه خود کارت یا gpu کارت گرافیک هم باشه باید بررسی بشه
سلام دوستان بنده بتازگی گرافیک6770 برند xfx خریدم دست دوم و وقتی تست کردم با نرم افزار furmark دمای GPU تا 105 درجه رفت و چیپ رمهای پشت گرافیک بشدت داغ میشه طوری که دستت رو میزنی به رمها میسوزه ولی خبری از تصویر شطرنجی و ریست نیست. انگار کارت سالمه ولی چرا دما اینقدر بالا میره خمیر خوب هم زدم فن دور بالای کمکی هم گذاشتم ولی تاثیر نداره
درضمن با رندر GPU z دما تا 85 میره و با furmark 105
میخوام بدونم ایا این مشکل سازه و باعث سوختن میشه البته صاحب قبلی میگفت با همین کارت بازی میکرده و توجهی نمیکرده ب دما
کسی از این کارت داشته؟ بنظرتون داغ شدن رمها طبیعی هست؟
یه gtx 480 هم دارم تصویرش بعد چند ساعت کار میرفت و یک رو دیگه تصویر نداد و الان وقتی دکمه روشن رو میزنی سیستم یک لحظه استارت میخوره فوری خاموش میشه به نظرتون مشکل این از کجاست
Rc - 3D - pc and electronic
|
خمیر رو خوب چی استفاده کردی .البته Furmark معمولا دما را تا 100 درجه هم میبره خیلی غیر طبیعی نیست . شما باید ببینی موقع گیم حداکثر دمای کارت چقدر هست .
اون هم باید چک بشه . میتونیه از تغذیه خود کارت یا gpu کارت گرافیک هم باشه باید بررسی بشه
Aaron Swartz (15-07-16), DOOM999 (15-07-16), I M A N (15-07-16), TechRadar (15-07-16)
اخه من مشکل با داغ شدن رم های کارت هست
اگه فرض کنیم مقاومت تغذیه کم شده و ولتاژ به GPU زیاد میرسه پس مقاومت تغذیه رمها هم کم شده چون رمهاهم داغن
مگه GPU و رمها مدار تغذیشون جدا نیست
I M A N (15-07-16)
ممنون داداش
برای گرافیک gtx480 که احتمالا اتصالی داره که مانع استارت مادربورد میشه چه نظری دارید به نظرتون ماسفتها هستن ؟
خود چیپ هم میتونه باشه . لزوما ماسفت ها نیستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza5921 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (16-07-16)
|
اگر چیپ باشه میشه کاری کرد؟
الان برای پیدا کردن ماسفت خراب من دونه دونه بر دارم از رو بورد و تست کنم رو مادربورد .مشکل داره
ماسفت ها انواع مختلف دارند . نمیشه همینطوری از یک برد دیگه جایگزین کرد . چیپ هم دستگاه BGA میخواد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza5921 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان گرافیک رو مادربورد نصب میکنم وقتی استارت میکنم یک لحظه مانیتور روشن میشه مثلا یک ثانیه بعد خاموش میشه و دیگه تصویر نمیده این از چی میتونه باشه
سلام گرافیک gtx 480 چند وقتی بود چند ساعت کار میکرد سیستم گیر میکرد یه روز وقتی سیستم گیر کرد از اون موقع به بعد دیگه وقتی گرافیک رو مادربورد نصب میکنم سیستم استارت نمیشه و انگار یه اتصالی تو بورد گرافیک داره ولی متاسفانه فقط دو تا ماسفت داره و بقیه چیزا اس ام دی هستم برند کارت گیگابایت هست به نظرتون اتصالی از کجاست بیشتر قطعات تست شد ولی همه اس ام دی هستن منم نقشه کارت رو نمیدونم که مدار pwm و اجزای مربوط به اون کجا قرار داره اگه کسی تجربه داره لطفا کمک کنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks