با سلام
بین این رینج قیمت سه کارت گرافیک میشه خرید یکیش rtx 3070 با قیمت ۵۲ میل rx6900xt برند سافایر با قیمت ۵۶ میل و rtx 3070 ti با قیمت ۵۹ میل . خواستم بدونم کدام ارزش خرید بیشتری داره؟فقط هم برای گیم میخام با تشکر
با سلام
بین این رینج قیمت سه کارت گرافیک میشه خرید یکیش rtx 3070 با قیمت ۵۲ میل rx6900xt برند سافایر با قیمت ۵۶ میل و rtx 3070 ti با قیمت ۵۹ میل . خواستم بدونم کدام ارزش خرید بیشتری داره؟فقط هم برای گیم میخام با تشکر
|
مسلما 6900XT
پرچمدار AMD هست و یه جورایی بین 3080 و 3090 قرار میگیره. تو مایه های 3080 Ti تازه با حافظه بیشتر 16 گیگابایتی
البته تو هر بنچمارکی ممکنه کمی بالا پایین بشه جایگاهش اما بهترین گزینه هست بین اینا از نظر من.
البته قیمتش تو بازار با گارانتی اصلی حدود 64 میلیون هست!
اگر میتونید با 56 میلیون بگیرید که اصلا تو خریدش شک نکنید.
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (18-08-21)
خیلی ممنون از راهنماییت
این کارتو تو سایت اگزو پیدا کردم به اسم sapphire nitro plus rx 6900 xt با قیمت ۵۶ میل البته یه نسخه se هم داره ۶۵ میلیونه ولی فرق انچنانی با هم ندارن
بله من قیمت مدل se رو گفتم چون اول فک کردم منظورتون اون هست.
مدلی که شما انتخاب کردین با گارانتی سریر 56 میلیون هست. بدون گارانتیش هم 50 میلیون.
کارت XFX Merch 319 هم خیلی کارت خوبیه اما بدون گارانتیش فقط پیدا میشه.
در ضمن به مصرف بالای این کارت هم توجه کنید و این که حداقل باید یک پاور 850 وات بسیار خوب داشته باشید که البته 1000 وات باشه بهتره.
همچنین باقی قطعاتتون متناسب باشه که ایجاد گلوگاه نکنه.
با این قطعات اوکیه؟
Mb:asus z590 e gaming
Cpu:core i9 11900k
Ram:g skill 32 gb 3600mhz
Power:cooler master 850 gold
بعدش اینه مارک سافایر خوبه؟از نظر دوام و کیفیت
سافایر خوبه ولی بهتره از سه برند اصلی تهیه کنید هم به دلیل کیفیت و هم گاارنتی .سافایر ممکنه موقع گارانتی مشکل بخورید چون وارد کننده به صورت فصلی کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vorojac3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS-GIGA-MSI
|
سافایر یکی از مهم ترین شرکای AMD هست و فقط هم براAMD کارت میزنه.
یکی از بهترین و معروفترین و با تجربه ترین برندا تو زمینه خودش هست (مثل EVGA برا انویدیا)
فقط مشکلش اینه که تو ایران گارانتی درست و حسابی نداره!
اگه 1 درصد به مشکل بربخورید نباید رو گارانتیش حساب کنید. (هرچند که احتمالش خیلی کمه اگه کارت رو آکبند بخرید و روی سیستم سالم نصبش کنید با پاور مناسب مثل همینی که الان دارید ، با تهویه کیس خوب چیزیش بشه)
ara7394 (18-08-21), Speed Racer (18-08-21)
خیلی ممنون بابت راهنماییت من تو خریدش شک داشتم چون زیاد در مورد برند سافایر نمیدونستم ولی اینجوری که شما گفتید دیگه خیالم راحت شد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks