صد درصد گلوگاه میشه . بهتره پردازنده و مادربرد هم عوض بشه
کاربر شهرسختافزار
سلام میخواستم بدونم با سیستم قدیمی که دارم میتونم به وسیله ارتقا کارت گرافیک بازیای روز انجام بدم سی پی یوم گلوگاه نمیشه . سی پی یو من phenom 2 550 3.2 ghz black edition در ضمن من میخواستم گرافیک ۱۰۶۰ بگیرم لطفا راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط pejvak61 در تاریخ 25-03-17 انجام شده است علت: اضافه کردن مطلب
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه از سی پی یو core i3 7100 kaby lake استفاده کنم چطور باز مشکل گلوگاه پیش میاد؟
DOOM999 (27-03-17)
کاربر شهرسختافزار
مادربورد مورد نظر msi h270 m mortar arcitic و برای رم کروشیال ۸ گیگ ۲۴۰۰ هستش نظرتون در این مورد چیه مشکلی که از بابت مچ شدن ندارن با توجه به سی پی یو و کارت گرافیکی که توپستای قبلیم نوشتم راستی یه پاور green 530ap دارم مشکلی از بابت منبع تغذیه برای این سیستم پیش نمیاد. از پاسخ گویی سریعتونم خیلی ممنون
کاربر فعال انجمن سختافزار
مادربوردmsi h270 mortar با رم کروشیال ۸ گیگ باس ۲۴۰۰ و پردازنده 6100 و گرافیک 1060 gtx مچi .پاور هم 530 وات کافیه فقط اینکه چه مدت از این پاور استفاده میکنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 27-03-17 انجام شده است
|
|
بله مشکلی نیست . این برد رم ddr4 تا باس 2400 ساپورت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pejvak61 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور هم کافیه
کاربر شهرسختافزار
من ۷ سال از این پاور استفاده می کنم
- - - Updated - - -
سوال تو قیمت این برد بهترین گزینه پیشنهادتون چیه
برد انتخابی خودت خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pejvak61 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 سال باید عوض بشه . 7سال یعنی پاور عمر مفیدش تموم شده
DOOM999 (28-03-17)
کاربر فعال انجمن سختافزار
به قول استاد امید این پاور دیگه عمر خودشو کرده.میزنه قطعات دیگرم از بین میبره. باید عوض شه پیشنهادم واسه پاور اینه Cooler Master B500 Ver.2 80Plus
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 28-03-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks