با سلام.
من قصد خرید کارت گرافیک Asus Gtx 780 6G رو دارم ولی متاسفانه در بازار موجود نیست.چه پبشنهادی دارید برای جایگزین از سری Gtx که هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم از لحاظ مشخصات پایین تر از این کارت نباشه؟
با سلام.
من قصد خرید کارت گرافیک Asus Gtx 780 6G رو دارم ولی متاسفانه در بازار موجود نیست.چه پبشنهادی دارید برای جایگزین از سری Gtx که هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم از لحاظ مشخصات پایین تر از این کارت نباشه؟
|
SajjadKhati (16-04-16), shortfilm (16-04-16)
نظرتون در مورد کارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS Strix GeForce GTX 980 Ti چیه؟ به نسبت سری 980 ارزش خرید داره؟
AMD>INTEL (16-04-16)
بر روی 980 های ti روی این دو کارت تظر مثبت تری دارم . اتفاقا چند وقت بیش برای شخصی کارش مثل شما بود یکی از این دو کارت را بستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shortfilm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zotac GTX 980 Ti OC AMP! Edition 6GB
Gigabyte GTX 980 Ti OC G1 Gaming WF 3X 6GB
مخصوصامدل گیگابایت که با این خنک کننده و کیفیت بردش زیر لود 24/7 آخم نمیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (16-04-16), shortfilm (16-04-16)
من سوالم اینکه سری 980ti به نسبت قیمتی بالاتری که دارند آیا بازدهی بهتری به نسبت سری 980 دارند؟یعنی به همون درصدی که پول میدهیم آیا راندمان هم دریافت میکنیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-04-16)
بله بنچمارک ها هم این قضیه را اثبات میکنند . رم بیشتر هم موثر هست .در کل ارزش هزینه کردن دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shortfilm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنچمارک های کارت گرافیک گیگابایت 980ti G1 را در تاپیک زیر گذاشتم در بعضی از بنچمارک ها با تایتان رقابت میکند .
[کارت گرافیک گیگابایت]معرفی و بررسی های کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 Ti G1 GAMING
GeForce GTX 980 Ti vs 980
SajjadKhati (16-04-16), shortfilm (17-04-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks