مانیتور کوجیکتر از 24 اینچ نخرید اصلا به نظر من
24 دیگه حداقل سایز مناسب هست و 27 که عالیه
اگر بودجه تون بیشتر بود Samsung Odyssey G3 LF24G35TF رو بهتون پیشنهاد میکردم
سلام دوستان من میخواستم یه مانیتور با بودجه حداکثر 4میلیون و 700 بخرم که کاربریم هم بیشتر گیمینگ اما نه خیلی حرفه ای در حدی که تو هر بازی 60fps بگیرم و کیفیت متوسط و تا حدی کار گرافیکی مثل فوتوشاپ هم انجام میدم خودم گشتم تو این قیمت و کاربریم دوتا مانیتور
Samsung LS22R350FH-M Monitor GAMING 22 Inch. و
Samsung LS24D332HSXUE Gaming Monitor 24 inch
رو پیدا کردم میخواستم بدونم کدومشون بهتره یا تو همین بازه قیمت گزینه بهتری هم هست؟
|
مانیتور کوجیکتر از 24 اینچ نخرید اصلا به نظر من
24 دیگه حداقل سایز مناسب هست و 27 که عالیه
اگر بودجه تون بیشتر بود Samsung Odyssey G3 LF24G35TF رو بهتون پیشنهاد میکردم
To improve is to change. To perfect is to change often
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaaz18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مانیتور را من تایید میکنم
Samsung LS24D332HSXUE Gaming Monitor 24 inch
Alirezaaz18 (08-08-21)
خیلی ممنون کمک مهمی کردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید احیاناً با این مدل آشنایی ندارین که بهتره از قبلی یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung f350 24 inch
فکر میکنم مدل اولی بهتر باشه. زمان پاسخگویی بهتری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaaz18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks