ببینید تست ها برای قطعاتی که نمیدونیم چیه انجامش ریسکی هست و برای همین انجام نمیشه
چون یه وقتی گرافیکی خودم معرفی کردم و دارم میفروشم، میشناسم چی به چیه و میدونم. تستش هم میکنم ریسکش هم با منه.
اما وقتی چیزی که از غریبه داره میاد خدای نکرده هر چیزی بشه بنده نمیتونم جواب گو باشم
برای مثال فکر کنید کارت وسط تست بسوزه، من رو مقصر میدونید هم شما هم فروشنده اون موقع، با اینکه خب کارت مشکل داشته که سوخته دیگه،
اما طرف قبول نمیکنه که،
تازه جدا از اینکه قطعات میتونن به بقیه قطعات هم آسیب بزنن، مثلا ممکنه مشکل داشته باشه و به اسلات مادربرد من یا حتی پاور من آسیب بزنه.
(حالا یه مثال میخوام بزنم ربطی به گرافیک نداره اما الان فلش هایی اومدن تو بازارم هستن که فقط یک بار اتصالشون کلیه قطعات سیستم رو میسوزونه! اینو صرفا جهت اطلاع گفتم، چن سالی هست اومدن اما ایران یه مدته اومده)
حالا این منظورم بود که یه وقتی گرافیک از من گرفتید، خدای نکرده اشکالی داشته باشه همه چی پای من هست، اما برای غریبه رو نمیشه انجام بدم به دلایلی که گفتم، که فک کنم شما هم الان که خوندید میبینید منطقی هستن.
و اینکه روی سیستم باشه یا پر از خاک،
روی سیستم بودن دلیلی بر ماین نکردن نیست، خیلیا که پول ریگ نداشتن، با همون گرافیک خودشون ماین میکردن، حالا یا همزمان کار هم میکردن باهاش (میشد خب مثلا درصد ماین رو یکم کمنر کر اون موقع )
هر چند اصلا نیازی هم نیتست اگه پردازنده گرافیک داخلی داشهه باشه میشه همزمان (به جز گیم اینا) کارای دیگه رو راحت بدون اثر روی ماین و قدرتش انجام داد توسط گرافیک داخلی ، چون ماینه از کارت استفاده میکنه دیگه، یوزیج پردازنده ش هم خیلی کمه، یعنی میشه کنارش کارای دیگه کرد.
یا حالا بعضیا بودن موقع گیم قطع میکردن، بعد دوباره میذاشتن، این از این
در مورد خاک گرفتن هم که باز نشونه خوبی نیست، هم یعنی طرف اهمیتی نمیداده به سیستم، هم اینکه احتمالا در کنارش زیاد کار کرده اتفاقا، چون کارت وقتی کار میکنه گرد و خاک خیلی بیشتری میگیرزه تا وقتی ثابت بدون کار هست تو کیس
چون اگه کار نکنه فن هاش هم هوایی که گرد وخاک هم باهاش میاد رو سمت خودش نمیکشه که، و خیلی دیر تر گرد وخاک میگیره (که عامل مهمی تو خرابی کارت ها هست)

Bookmarks