سلام. من کارت گرافیک gt630 دارم ولی فنش خرابه شده میخواهم بدونم که از کجا فن خودشو گیر بیارم و یا فن مناسب براش گیر بیارم.
ممنون میشم کمک کنید.
سلام. من کارت گرافیک gt630 دارم ولی فنش خرابه شده میخواهم بدونم که از کجا فن خودشو گیر بیارم و یا فن مناسب براش گیر بیارم.
ممنون میشم کمک کنید.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق کارتت رو بگید . شاید بشه هیت سینک رو حفظ کرد . فن رو فقط عوض کرد .
PHP Code:https://nominal.ir/shop/%d9%81%d9%86-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%81%db%8c%da%a9-shark-qq-%d9%85%d8%af%d9%84-v8/
DM.JAGUAR (18-06-20)
یک راه حل خرید فن بالاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه حل دوم
فن خودش رو خارج کنی . یک فن 8 کیس رو با چیسب حرارتی روی هیت سینک نصب کنید . سعی کن فن 8 با کیفیت بلبرینگی بگیری
DM.JAGUAR (18-06-20)
اگه فن بالا رو بخرم نیازی به تغییر هت سینک هستش؟
برای راه دوم که گفتید فن 8 بخرم. فن 8 کارایی رو پایین میاره . اینکه نصب کردنش با چسب حرارتی مشکلی براش ایجاد نمیکنه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون هیت سینک خودشو داره . فن جداگانه باید ببنید سایز فن گرافیکتون چی هست ببنید تو بازار هست یانه . فن بدون قاب هست ولی بستگی به سایز فن باید خرید کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن 8 خوب بگیرید خیر کارایی رو پایین نمیاره و جواب میده
|
|
کاربر شهرسختافزار
قدیم یک 630 داشتم که فنش شکسته بود، فقط فن رو برداشتم و روی هیت سینک خودش یک فن 8 پیچ کردم. قبل فن 8 هم فن pentium 3 روش گذاشته بودم که اونم عالی خنک میکرد.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks