این بررسی رو حتما بخونید به تمام سوالات شما جواب میده
Acer G247HYU, ASUS VX24AH and BenQ BL2410PT review: WQHD on 24-inch - Conclusion | Hardware.Info United Kingdom
باسلام: از اینکه مجدد در مورد مانیتور سئوال می کنم عذر می خواهم ، به دلیل محدویت بودجه مجبوریم.
1) با توجه به این مانیتور دیس پلی پورت ندارد ، آیا می توان فریم مناسب از آن دریافت نمود؟
2) ورژن HDMI آن چند است؟
3) کیفیت تصویر برای بازی و وب گردی مناسب است؟
4) با توجه به اینکه رزولوشن 1440P با 1080P من تفاوت چندانی بین شون ندیدم به نظر شما برای بازی VG248QE بخرم یا همین مانیتور VX24AH خوب است؟
بازم ممنون
|
این بررسی رو حتما بخونید به تمام سوالات شما جواب میده
Acer G247HYU, ASUS VX24AH and BenQ BL2410PT review: WQHD on 24-inch - Conclusion | Hardware.Info United Kingdom
kazaroonishahrsakhtafzar (27-12-15)
از بین سه تا مانیتوری که انتخاب نموده BL2420PT بهترین مدل معرفی کرده است ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حال شما قیمت این مانیتور می دانید چند است؟
این مونیتور رو دقیق نمیدونم تو بازار وارد شده یا نه . ولی مدلهای BENQ دیگه در لیست قیمت شهر سخت افزار موجود هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 5 دی
kazaroonishahrsakhtafzar (28-12-15)
مانیتور در سایز 24 اینچ برای رزولوشن 1440×2560 سراغ دارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون اکثراً 27 اینچ هست به جز این مدل ایسوس که معرفی کردم ، حالا نظر شما چیست در مورد این رزولوشن برای برای 24 اینچ چیست؟
حضور ذهن ندارم باید چک کنم . فردا چک میکنم بهتون میگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (28-12-15)
|
سلام کلا نظرتون در مورد این مانیتور ایسوس چیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر به نظر تون خوب نیست بروم مانیتور XL2411Z بخرم؟
مونیتور متوسطی هست . نمیشه گفت خوب یا بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (29-12-15)
از خرید این مانیتور ایسوس منصرف شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نظرتون در مورد XL2411Z چطور است؟
اگر کابل HDMI به اون وصل کنم می تونم سرعت 144 هرتز دریافت کنم؟
آخرین ویرایش توسط kazaroonishahrsakhtafzar در تاریخ 29-12-15 انجام شده است
فقط با dvi میشه به این سرعت رسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (29-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks