دوستان چی شد ؟ کسی در این زمینه اطلاعی نداره؟
سلام دوستان. گرافیک من GTX هستش و مانیتورم هم LG 23MP65HQ ... میخواستم ببینم یک تنظیم استاندارد از لحاظ بلک لول در مانیتور و RGB داخل گرافیک چی هستش؟ (همونطور که میدونید این دو به هم ربط دارند و طبق تحقیقات اندکی که من داشتم باید بر خلاف هم باشن !)
|
دوستان چی شد ؟ کسی در این زمینه اطلاعی نداره؟
معمولا با نصب درایور این مورد اتوماتیک انجام میشه
LG 23MP65HQ-P Support: Find Manuals & Warranty Info | LG UK
http://www.lg.com/uk/lgecs.downloadF...in8_Driver.rar
میشه لطفا یک راهنمایی بکنید برای نصبش ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیوایس منیجر روی مونیتور راست کلیک کنید اپدیت درایور رو بزنید و آدرس این فایل رو بدید . درایور مونیتور نصب میشه .
فایل icm profile هم تو این مسیر کپی کنید
C:\Windows\system32\spool\drivers\color
یا به این شکل اضافه کنید
controlpan-Color Management and then add the profile
فایل icm رو add کنید .
من الان اینکارو کردم ... !! الان باید منتظر چی باشم؟ باید خاموش و روشن بشه تا اثر کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یکبار ریست کنید . باید موثر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرضم به حضور شما که هیچ فرقی نکرد !!! توی تنظیمات مانیتور و گرافیک هم چیزی که تغییر کرده باشه دیده نمیشه !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
calibrate display چی هست و کجاست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks