سلام دوستان من امروز خمیر سیلیکون کارت گرافیکم رو عوض کردم بعدش که سیستم رو روشن کردم کارت گرافیک خیلی داغ شد و ارور صفحه آبی نشون داد و سیستم دیگه کار نکرد
بعد که ری استارت کردم اول بوت شدن فریز میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان من امروز خمیر سیلیکون کارت گرافیکم رو عوض کردم بعدش که سیستم رو روشن کردم کارت گرافیک خیلی داغ شد و ارور صفحه آبی نشون داد و سیستم دیگه کار نکرد
بعد که ری استارت کردم اول بوت شدن فریز میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین ویرایش توسط Mohammad_2257 در تاریخ 21-04-21 انجام شده است
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad_2257 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه خمیری استفاده کردید . موقع نصب احتمالا قطعه ای دچار مشکل شده .
این کار را انجام بدید
کارت را با اسپری خشک ناهید کاملا شستشو بدید . حتی زیر gpu بعد از دو ساعت دوباره تست کنید .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad_2257 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه خمیری استفاده کردید . موقع نصب احتمالا قطعه ای دچار مشکل شده .
این کار را انجام بدید
کارت را با اسپری خشک ناهید کاملا شستشو بدید . حتی زیر gpu بعد از دو ساعت دوباره تست کنید .
Nimalo (22-04-21)
ممنون از توجهتون
خمیر HY610 استفاده کردم تو نظراتش همه راضی بودن
خمیری که زده بودم رو پاک کردم دوباره زدم
الان دیگه فریز نمیشه یا اروری دیگه نداره
ولی کارت گرافیک خیلی داغ میشه
کاری باید کنم؟ یا اینکه طبیعیه و خمیر کارشو میکنه؟
این خمیر رو چندین بار گفتم در انجمن استفاده نکنند کاربرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad_2257 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیرهای ارزان نه کیفیت دارند و هم ممکنه ترکیباتش باعث بروز مشکل بشه .
خمیر کولر مستر تهیه کنید mastergelmaker
QR7X (24-04-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks