تعمیر هم بشه ماکزیمم بعد از 6 ماه دوباره خراب میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط User635a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من يه کارت گرافیک Xfx6790 دارم،تمام خروجی هاش از کار افتاده بجز یک dvi، که اون هم تصویر راه راه نشون میده،گارانتی سازگار بوده که تموم شده بردمش نمایندگی سازگار تو مشهد، گفتن درست نمیشه، آیا جایی دیگه ای هست که تخصصی کارت گرافیک تعمیر کنن؟اصلا درست شدنی هست؟ارزش تعمیر داره؟(به نظر خودم داره:))و اینکه یک کارت معادلش الان قیمت چنده و مدل؟
|
تعمیر هم بشه ماکزیمم بعد از 6 ماه دوباره خراب میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط User635a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAVYY (18-01-16)
با توضیحاتی که شما گفتید تعمیر این کارت به صرفه و منطقی نیست دوست من و برای خرید کارت جدید بودجه شما مهم هست بودجتون رو همراه با مشخصات سیستمتون رو ذکر کنید تا دوستان بتونن بهتر کمکتون کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط User635a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAVYY (18-01-16)
مشخصات سیستم:
AMD X4
ram 4 GB
Main Board giga 970A
power 500W Red max
بودجه:بین 500 تا 700 و هر چی به 500 نزدیکتر بهتر :)
اساتید راهنمایی بفرمایید.
پیشنهادم برای کارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط User635a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 950 OC 2GB
Zotac GTX 950 OC AMP! Edition 2GB
|
Gigabyte R7 370 OC WF 2X 2GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط User635a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این سیستم AMD مناسبه
RAVYY (18-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks