سلام و عرض ادب
بنده یه کارت گرافیک از یکی از وارد کننده ها خریداری کردم و به من گفتن از مراحل آنباکسینگ و تست، فیلم بگیرم. به چه نکاتی باید توجه کنم؟ و اینکه در محیط ویندوز، برای تست فریم و دما از چه نرم افزاری استفاده کنم که کارت گرافیک نابود نشه؟
سلام و عرض ادب
بنده یه کارت گرافیک از یکی از وارد کننده ها خریداری کردم و به من گفتن از مراحل آنباکسینگ و تست، فیلم بگیرم. به چه نکاتی باید توجه کنم؟ و اینکه در محیط ویندوز، برای تست فریم و دما از چه نرم افزاری استفاده کنم که کارت گرافیک نابود نشه؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین کار مشاهده ویدیوهای مشابه خارجی هست
برای تست دما از GPU-Z و برای تست بهتره از 3DMARK TIMESPY استفاده کنید.
Mohammad-RI (18-03-21)
والا این موضوع رو پیگیری کردم و قرار شد خود فروشگاه آنباکسینگ و تست رو انجام بدن و برای من فیلم بفرستن. چون داخل شهرستان جایی برای تست نیست و خودمم وارد نیستم. برای تست هم گویا از نرم افزار FurMark استفاده می کنن و منم گفتم پس در حد 4 تا 5 دقیقه کافیه. البته تاکید کردن که جنس آکبند هست و درصد خرابی تقریبا صفره. با اینحال باز گفتم تست بگیرن. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه هم دارم. کارتی خریداری کردم از برند MSI هست و اینطور که فهمیدم گارانتی بین المللی داره. احیانا اگر کارت بعد از مدتی دچار مشکل شد، گارانتی کنندۀ داخلی که گرین باشه، در ازای پرداخت هزینه هم خدماتی ارائه نمیدن؟
FURMARK تست صحت GPU هست اون هم در حد 10 دقیقه باید انجام بشه . تست 3DMARK هم باید انجام شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی بین المللی در ایران کارکردی نداره .در ایران شرکت ها وارد میکنند و با گارانتی خودشان میفروشند .شرکت گرین هم فقط محصولاتی که خودش وارد کرده و سریالش در دیتابیس باشه قبول میکنه .
- - - Updated - - -
FURMARK تست صحت GPU هست اون هم در حد 10 دقیقه باید انجام بشه . تست 3DMARK هم باید انجام شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی بین المللی در ایران کارکردی نداره .در ایران شرکت ها وارد میکنند و با گارانتی خودشان میفروشند .شرکت گرین هم فقط محصولاتی که خودش وارد کرده و سریالش در دیتابیس باشه قبول میکنه .
Mohammad-RI (19-03-21)
بنظرم باید یه تجدید نظری تو این مورد بشه. آخه یک مقدار عجیبه که نمایندگی MSI در امارات ، آمریکا و ... کارت رو قبول بکنند ولی شرکت گرین این کار رو نکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از این قضیه که بگذریم نمیدونم چرا محصولات MSI کلا موجود نیست یا خیلی سخت پیدا میشه. با اینکه نسبت به محصولات گیگابایت و ایسوس، خوش قیمت تر هستن. از طرفی هم متاسفانه قیمت گذاری های بی منطق روی محصولات مخصوصا کارت گرافیک، خرید شون رو توجیه نمیکنه. طوری که بنده همین کارتی که سفارش دادم رو، اگر از داخل تهیه میکردم، باید حداقل 20 تومن اضافه تر میدادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه تنها گرین بلکه تمام شرکت های ایرانی مثل سازگار و گارانتی های ایسوز هم همین شکل هست و مختص به یک شرکت خاص نیست .گارانتی عموما در کشوری که خریداری شده سرویس میگیرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (20-03-21)
|
نه تنها گرین بلکه تمام شرکت های ایرانی مثل سازگار و گارانتی های ایسوز هم همین شکل هست و مختص به یک شرکت خاص نیست .گارانتی عموما در کشوری که خریداری شده سرویس میگیرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad-RI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (20-03-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks