ممنون عطا جان تحلیل خوبی داشتی درباره این مونیتور .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبررسی مختصر مانیتور :SAMSUNG S27D390
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیفیت تصویر :
در مورد کیفیتش باید بگم من بسیار متعجب شدم که مانیتوری با این قیمت چطور ممکنه چنین کیفیت خوبی رو به نمایش بزاره کیفیتش
واقعا خوب بود و برای دوستانی که میخوان مانیتور خوش قیمت و با کیفیت بخرن من این مانیتور رو پیشنهاد میدم
نمایش رنگ سیاه :
در پاسخ باید بگم این مانیتور عاشق رنگ سیاه هست و این رنگ رو به خوبی شب نشون میده و حتی بیشتر
از اونچیزی کهانتظارش میره پس در مورد نمایش میزان رنگ سیاهش چیزی برای گیر دادن و اشکال نذاشته و کاملا مود تاییده
نمایش رنگ سفید و نور :
نمایش رنگ سفید و نورش نه بیشتره و نه کمتر چیزی تو مایه های نرمال هست که البته مورد پسند بنده
هم بود زیرا چشمها هم اذیتنمیشن و حالت ملایمی داره و به نظرم برای این مورد نمیشه از این مانیتور خرده گرفت و مورد منفی قلمدادش کرد
کیفیت ساخت :
در مورد این سوالم باید بگم کیفیت ساختش خوبه و بدنش براق هست و باید بیشتر دقت کنید چون راحت روی پشت
مانیتور و پایهخش و خط میوفته حتی برای پاک کردنش هم باید از دستمال نانو و مخصوص استفاده کنید تا هیچ گونه خشی بهش نیوفته
زاویه دید :
خب جواب این سوال هم خیلی ساده هست "نه" این مانیتور محدودیت زاویه دید نداره و شما از هر زاویه ای میتونید به صفحه مانیتور نگاه کنید
و از تصاویر پخش شده لذت ببرید / البته از پایین که نگاه کنیم مقداری کم و ناچیز تصویر تیره میشه که تقریبا اکثر مانیتورها از این مورد مستثنی نیستند
کیفیت نمایش نوشته ها :
کیفیت نمایش نوشته ها در این مانیتور سیار خوب هست و به هیچ وجه چشم رو اذیت
نمیکنه علی رغم اینکه صفحه بزرگی داره ولی کاربر میتونیه ساعتها پشتش بشینه و از تایپ یا مرور اخبارش لذت ببره
تنظیمات رنگ و کلی مانیتور :
بخش تنظیمات این مانیتور هم در عین سادگی بسیار کاآمد و کاربردی هست و شما
میتونید با لذت فراوان تنظیمات شخصیتونو بدون کوچکترین محدودیت و مشکل اعمال کنید ازresponse time گرفته تا کنتراست و رنگ و نور و غیره
پاسخدهی پیکسلها :
مورد مهمی که منو هم متعجب کرده پاسخدهی پیکسلها و تغییر پرسرعا رنگهاست که واقعا نسبت به مانیتورهای قبلی
بسیار بهتر هست و اون سایه دیگه در ان مانیتور وجود نداره وبسیار بهینه شده هست و شما اگر زیاد حساس نباشید و گیمر خاص و فوق حرفه ای
نیستید این مانیتور بهترین مانیتور میتونه باشه که از هر لحاظ سنگ تموم میزاره به ویژه قیمتش که باعث میشه از هر عیبش چشم پوشی کنیم
مشکل و ایرادات مشاهده شده :
تنها ایرادی که من از این مانیتور میتونم بگیرم نوع طرحی بسیار ساده پایه هاش هست که امکان
اعمال و تغییر وضعیت رو نمیده و به جاششما باید وضعیت نشتنتونوتغییر بدین و مورد دیگر اینه
که با لرزش های احتمالی و به خاطر داشتن پایه نازک نسبت به بدنه بزرگ کل مانیتور به لرزه درمیاد که زیاد جالب نیست
رزولوشن :
رزولوشن این مانیتور 1080 هست وهمه تصاویر دراین رزولوشن خوب و بدون مشکل به نمایش درمیاد و علی رغم
اینکه بنده با فاصله کم دارماز این مانیتور استفاده میکنم ( حدود 70 سانت ) ولی هیچ به هم ریختگی در نحوه نمایش
وجود ندارهاگرمثلا رزولوشن این مانیتور 1440 بود واقعا مانیتور فوق العاده و بی نظیری میشد که کمتر مانیتوری میتونست باهاش رقابت کنه
در حال اضافه کردن موارد بیشتر به تایپیک .....
Bookmarks