خواهش می کنم آقا احسان گل عزیز ، خدا ببخشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan_67 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله کارتایه گرافیک با برد xfx به نسبت کارت ها با بردایه دیگه بیشتر داغ می کنن ولی شما اگر تهویه ی کیست درست باشه به راحتی می تونی داغ کردن کارت رو مهار کنی و اینکه gpu کارت گرافیک در دمایه 100 درجه هم هیچ مشکلی براش بوجود نمیاد.
برد هم اون زمان کارتایه گرافیک با برد gigabyte و msi کارتایه خوبی بودن ( البته هنوزم هستنا ولی من به شخصه با gigabyte اصلآ حال نمی کنم ) شما اگر کارت با برد msi گیرت اومد حتمآ بگیر و یه کارتایی هم بودن با برد inno3d که من خودم از این برد داشتم و باید بگم خیلی عالی بود ، اگه گیرت اومد اولویتو بذار با این برد ، البته بازم می گم کارتا تویه برداشون اصلآ با هم فرقی ندارن و این دیگه بستگی به سلیقه ی شما داره .
در مورد جعبه و متعلقات هم باید بگم صد در صد داره ( اگه نو بخری ) ، و دسته دوم و اگه طرف تمیز نگه داشته باشه بله داره ، ولی بعضی از برندا ممکنه که فقط جعبه داشته باشن با سی دی درایور و دیگه هیچی ندارن مثل همون کارت inno3d من فقط پک داشت با سی دی درایور ، ولی انصافآ سی دی درایورش خوشگل بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks