یه سوال برام پیش اومد این مانیتور
SAMSUNG ODYSSEY G8
از G-sync هم پشتیبانی میکنه درسته؟
سیستمی که میخوام ببندم ترجیحا میخوام Nvidia باشه به همین دلیل G-sync بودن مانیتور واسم مهمه که با Nvidia سازگار باشه :)
کاربر شهرسختافزار
یه سوال برام پیش اومد این مانیتور
SAMSUNG ODYSSEY G8
از G-sync هم پشتیبانی میکنه درسته؟
سیستمی که میخوام ببندم ترجیحا میخوام Nvidia باشه به همین دلیل G-sync بودن مانیتور واسم مهمه که با Nvidia سازگار باشه :)
آخرین ویرایش توسط mr_miiir در تاریخ 17-09-22 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
این رو هم اضافه کنم. هنوز هیچ سخت افزاری خریداری نکردم . فعلا درحال جمع کردن پول هستم برای سیستم جدید !
به همین دلیل به نظرم مانیتور در رده اول مهمه و میخوام برای مانیتور و کارت گرافیک هزینه بیشتری کنم و مهم نیست چقدر طول بکشه.
مانیتور G9 هم وسوسه ام کرده اما باز نظرم روی G8 هستش.. از طرفی G9 از G-sync پشتیبانی میکنه ولی G8 از core sync .این یه مقدار منو دو دل کرده تو انتخاب G8 , البته نمیدونم core sync چه نقشی داره , آیا با Nvidia سازگاری داره یا خیر.
کاربردش به همون اندازه G-sync هستش؟ , و اینکه ارزش داره بخاطر مانیتور , سیستم AMD ببندم بخاطر پشتیبانی از FreeSync Premium Pro - مانیتور G8؟
من تابحال تجربه استفاده از AMDرو نداشتم.
و بیشتر علاقه دارم سیستم جدیدم رو Nvidia خریداری کنم.
و سیستم قدیمیم این هستش
1050 ti
16 Gb ram
core i 5
با توجه به دانش شما خیلی خوشحالم میشم راهنماییم کنید❤️
مدیر انجمن سخت افزار
G8 و G9 Neo هر دو HDR2000 هستن نه 1000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_miiir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین مینی ال ای دی با 1196 Diming zone که خیلی زیاده (سری های عادی جی رده بالای سامسونگ هم دارن اما خیلی خیلی تعدادشون کمتره)
خب با بودجه شما نمیشه نه G9 گرفت نه G8
G8 قیمتش بین G9 معمولی و G9 Neo هست
چون به هر حال مینی ال ای دی هست.
همه ی سامسونگایی که گفتم هم جی سینک پشتیبانی میکنن هم فری سینک
و با گرافیکای انویدیا و ای ام دی سازگار هستن.
اون core sync برای نورپردازی مانیتور هست ربطی به این یکیا نداره.
سراغ پنل tn نرید. کیفیت و دقت رنگ هاش خیلی پایینه و زاویه دیدش خوب نیست.
همه ی این مانیتورهای اودیسه سری رده بالا که گفتم برای گیم عالی هستن.
پنلاشون های اند هستن و رنج نمایش رنگی بسیار بالایی دارن.
و نباید با پنل های va مانیتورهای دیگه مقایسه بشه حتی سامسونگای ارزون مثله g3
پنل IPS هم توی بعضی گیما بهتره البته باید بخیال کنتراست بالا و رفرش بالاتر بشید. (به جز دو سه مدل مثل ایسر که 270هرتز داره)
مثلا به جای 1:3000 توی IPS میشه 1:1000 (البته توی مینی ال ای دی 1: 1میلیون هست)
و به جای 240 هرتز میشه 144 هرتز
البته گرونتر هم میشه با مشخصات دیگه یکسان چند میلیونی.
با بودجه ای که شما دارید ODYSSEY G7 32 میتونید بگیرید بیست و خورده ای هست. مانیتور خیلی خوبیه.
اما مشخصا همه چیزایی که میخواید رو نداره، مثلا 2k هست و 240 هرتز و hdr 600
اما تازه همین از باقی برندا بالاتره وگرنه باید 165 هرتز و hdr400 بگیرید چیزای دیگه!
To improve is to change. To perfect is to change often
مدیر انجمن سخت افزار
مانیتور مشابه 32 اینچ G7 بخواید که خمیده نباشه و پنل IPS باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Acer Predator XB3 XB323UGX 32 Inch 270Hz WQHD HDR IPS Gaming Monitor
بسیار مانیتور خوبی هست مشخصاتش رزولوشنی و HDRش شبیه سامسونگه G7 هست کنتراستش یک سومه، تا 270 هرتز قابل اورکلاک هست (240) بدون اورکلاک،
چون IPS اونم از نوع Super Speed با تاخیر بسیار پایین هست یکم گرونتره از سامسونگه، اسپیکرم داره رو خودش.
اما قیمتش واقعا خوبه چون همینو ایسوس یا گیگا یا ال جی بخواید بگیرید نه تنها چندین میلیون گرونتر میشن بلکه رفرش ریت پایینتر هم بهتون میدن مثل 144 یا 165
کورسیر که گرونتر میشه باز
در ضمن ایسر جزو بهترین تولید کننده های مانیتور هست مخصوصا سری پردیتور که پرچمدارش هست.
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون برای پاسخ دهی سریعتون !
مانیتور هایی که معرفی کردید رو چک کردم . خیلی مانیتور های خوبی هستن تو اون رنج قیمت,ولی هیچکدومشون به G8 نمیرسن به نظرم نمیشه از G8 گذشت, حاضرم بخاطرش چند ماهی منتظر بمونم , قیمتش حدودن چقدر هستش؟ و اینکه شما سایت معتبری سراغ دارید برای خرید مانیتور G8 هم معتبر باشه هم گارانتی داشته باشه؟؟
مدیر انجمن سخت افزار
قیمتش از g9 معمولی گرونتره و از g9 neo ارزون تر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_miiir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدودا 1500 دلاره.
مانیتورهای سامسونگ تو ایران با گارانتی M.I.T معتبر هستن.
برای فروشگاه هم اجازه تبلیغ نداریم برای معرفی
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks