بله آقا نیما چرا نمیشه منتهی چون استارتر به من پیام داده بود دیگه من همون جا جوابشون رو دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا مشکل این بازی این هست که وقتی کیفیت تکسچر ها رو میزاریم روی Ultra یا High با لگ یا افت فریم مواجه میشیم ، فرقی هم بین AMD یا Nvidia بودن کارت شما نداره ! فعلا هم شرکت سازنده هیچ کاری برای این مشکل نکرده ، یک آپدیت خیلی وقت پیش ها منتشر شده بود که آی مردم بیاید این
آپدیت رو نصب کنید مشکل لگ حل میشه ولی در حالی که این آپدیت معجزه نمیکنه فقط کیفیت تکسچر ها رو از روی هر چی که هست میاره روی Medium !!! و ما فکر میکنیم که آره مشکل لگمون دیگه درست شد.
این عکس ها رو هم برای بار چندم میزارم توی تاپیک ها تا ببینید با اینکه Nvidia پشت بازی بوده ولی کارت های این شرکت هم توی بازی با لگ مواجه میشن :
آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار » Image Viewer
توی پیام های خصوصی هم گفتم که هیچ مشکلی از طرف سیستم ایشون نیست اگر میخوان به این مسئله پی ببرن Battlefield 4 یا Crysis 3 رو نصب کنن یه آپدیت Mantle هم نصب کنند ، از بازی کردن با فریم 50 به بالا لذت ببرند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینکه از این مقدار فریم مطمئن هستم بخاطر این هست که من با R9 270X
توی Battlefield 4 با تنظیمات Ultra و رزولیشن 1920*1080 بدون منتل 30 با منتل بین 40 تا 55 فریم میگیرم ( بستگی به تعداد انفجار ها و میزان بارش بارون داره ) دیگه R9 290X که بماند...
سوالی بود در خدمت هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks