سلام خدمت دوستان عزیز. من یه مانیتور ASUS VX229H هفته پیش خریدم. امروز که دارم استفاده میکنم اولین تجربه من با این مانیتور هست... تو این مدت مسافرت بودم و حالا که دارم ازش استفاده میکنم متاسفانه انگار مانیتور مشکل فنی داره...
اگر مانیتور ASUS دارید با قابلیت ASCR (همون حالت ۸۰ میلیون کنتراست دینامیک ایسوس) خواهشا این تست رو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید....
ابتدا مانیتورتون رو روی scenery mode بذارید و از توی تنظیماتش قابلیت ASCR رو ON کنید.
با مرورگر فایرفاکس این صفحه رو باز کنید.. یه فایل فلش هست که شمارش میکنه.
لطفا صفحه رو full screen کنید (از سمت راست-بالا دکمه ای که ۳ خط روش هست رو کلیک کنید و روی دکمه FULL SCREEN کلیک کنید تا تمام صفحه بشه)
حالا ببینید صفحه مانیتورتون هی خاموش و روشن میشه؟ برای من خاموش میشه...
تقاضا میکنم این لطف رو در حق بنده بکنید و این تست رو انجام بدید...
زنگ زدم گارانتی ایمانتک برای همین مشکل که ذکر کردم، ۱۰ بار گفتم مانیتور ایسوس این مشکلو داره (قشنگ چندین بار کلمه «مانیتور» رو تکرار کردم + مدل مانیتور رو هم چند بار گفتم vx229h ... طرف فکر کرده بود میگم مادربورد :| شماره یه نفرو به من داد بهش زنگ زدم گفتم همچین مشکلی هست.. گفت مانیتور؟؟! گفتم بله! گفت این قسمت مادربورده :| دوباره با بخش گارانتی ایمانتک تماس گرفتم گفتم اشتباه شماره دادی.. مانیتور هست نه مادربورد ! دوباره بهم یه شماره دیگه داد گفت با آقای فلانی حرف بزن تو کار مادربورده :| گفتم مادربود چیه عزیز؟! :| گفت: آها ... همون مانیتور :|
با کیا شدیم ۸۰ میلیون.. !
Bookmarks