نبود؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای شما هم این ذهنیت پیش اومده که بخوایید از تلویزیون به جای مانیتورکامپیوتر استفاده کنید؟
به فکر چشم ها وسلامتیتون چی؟
اول یه توضیح بدم:بنده از سیستمم گیم خیلی کم استفاده میکنم ولی عوضش فیلم زیاد باهاش نگاه میکنم وبیشترش میکس ومونتاژ با Edius وبخاطر همین قضیه بیشتر اوقات ناخواسته به اجزای کوچیک توی برنامه از قبیل نوشته ها و... خیره میشم و چشمام سو میکنم و نزدیک صفحه نمایشم
حالا بنده بعد این 4 سال توی این کار نمره چشمام داره کم کم میره
بنده یه مونیتور LG 20 و یه TV Sony 40 دارم با مشخصات زیر
http://www.sony.co.th/product/klv-40bx400?site=hp_en_TH_i
http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2061TQ-PF-lcd-monitor
خواستم بدونم واقعا چه تفاوتیهای بین اینو هس که از هم متمایزشون میکنه؟
و آیا استفاده طولانی مدت از این 2 نوع وسیله چه اثراتی داره؟
مطالعه دارم و وبگردی هم باهاش دارم//میانگین تایم کاریم باسیستم6 تا 13 ساعت شبانه روزه
منتظر تجربیات و علم دوستان هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نبود؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرید اینو کاربری ها فقط بخاطر تلویزیون به نظر من البته ,اصلا درست نیست .... شما همون مانیتور رو بخری با پورت HDMI و وصل کردن یه ستاب باکس تلویزیون رو هم داری ...
یا اگه میخوای کمتر هزینه کنی یه گیرنده USB بگیر ...
در مورد مانیتور هم با پنل IPS بگیر .... حالا ASUS نشد LG نشد Samsung نشد ...
ممنون از نظرتون
بنده این2قطعه رو دارم
اما دنبال این جواب این سوالم که آیا استفاده طولانی مدت از HDTV بجای Monitor واقعا عوارضی برای چشمها بنسبت مونیتور داره یا نه؟
دلیلش هم باین میگرده ک هردو تقریبا از یه مهندسی وخروجی برای تصاویر استفاده میکنن
ببخشید اگه متن رنگین کمونی شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینطوری نمیشه گفت .... میتونه مشکلی نداشته باشه ولی بخاطر بیماری شما .... برای شما مشکل ایجاد کنه و خدایی نکرده وضعتون رو بدتر کنه ...
بهتون توصیه میکنم یه دکتر برین .... بهتر راهنماییتون میکنن ...
Admiral_Hunter (25-08-15), AMD>INTEL (25-08-15), تاج (06-09-15)
چرا از مانیتورهای بزرگتر که اولترا واید هستند و برای طراحان توصیه میشه استفاده نمیکنی اینطوری برا چشمات بهتره مثلا مدلی مثلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Asus LED-VX279H
البته گرونه ولی چشم مهمتره
Asus LED-MX299Q
CPU:intel 5820k
M.B : GIGABYTE X99 UD5 WIFIVGA : Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
Ram : Crucial Ballistix Sport 16GB _4 x 4GB_DDR4 2400
Cpu Cooler : Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
Power : cooler master V750 Semi-Modular
Monitor: Samsung SyncMaster 2333SW
Case : Green x8 Raptor
H.D.D:WD Blue 1TB
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست *** هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست***خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد
|
Admiral_Hunter (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15), تاج (06-09-15)
آره درسته این مدل یادم رفته بود..قیمتش هم مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU:intel 5820k
M.B : GIGABYTE X99 UD5 WIFIVGA : Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
Ram : Crucial Ballistix Sport 16GB _4 x 4GB_DDR4 2400
Cpu Cooler : Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
Power : cooler master V750 Semi-Modular
Monitor: Samsung SyncMaster 2333SW
Case : Green x8 Raptor
H.D.D:WD Blue 1TB
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست *** هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست***خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد
AMD>INTEL (25-08-15), M3RS4D 50062 (06-09-15), تاج (06-09-15)
ممنون وتشکر از دوستان
فعلا با تنظیمات خیلی وسیع این نمونه TV ک از بابت نوردهی و رنگ خروجی صحیحتر و مناسبتری بنسبت مونیتورا داره چشمهای بنده کمتر اذیت میشن و راضی هستم ک البته یکی از دلایلش سایز بزرگ بودن تصویره ک نیاز نیس از فاصله نزدیک چشمام سو کنم وتمرکز
در مورد دکتر خیلی قبلتر از تصمیم باستفاده از HDTV پرسیده بودم ک متآسفانه دکتری ک پیشش میرم با کمال صداقت فرمودن این جور چیزا رو سوادی در موردش نداریم و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (06-09-15)
معذرت میخوام این سوالو مطرح میکنم اما برای گیم هم باید از ماینتور مناسب استفاده کنم؟ چون مانیتور فعلیم خیلی قدیمی هستش: FLATRON F700B LG
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks