لپتاپ را به مانیتور متصل کنید . ببینید تصویر در مانیتور هم به همین شکله یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_darestany برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام..لپتاپمن مدل asus n550jk هستش.چند وقتی هست مشکلات تصویر پیدا کردم . همچین درلپتاپرو یک مقدار عقب جلو میکنم , یا تصویر کامل قطع و مشکی میشه . یا خط های مشکی مینداره روی صفحه و یا یک طرف صفحه یه هاله کمرنگ قرار میگیره .. برای درست کردن هم چند باری fn + f7 رو که ال سی دی رو خاموش میکنه میزنم تا دوباره درست شه... فقط هم موقع دست زدن به درلپتاپاتفاق نمی افته... بعضی اوقات دارم فیلم میبینم یهو اینجوری میشه..مخصوصا وقتی که پلیر رو مینی مایز میکنم اینجوری میشه.. ویندوز عوض کردم .. با لینوکس هم تست گرفتم.مشکل پابرجاست..ممنون میشم راهنماییم کنید.یک تصویر هم از وضعیت پیش اومده قرار میدم.
photo_2018-02-01_09-58-43.jpg
آخرین ویرایش توسط saeed_darestany در تاریخ 01-02-18 انجام شده است
|
|
لپتاپ را به مانیتور متصل کنید . ببینید تصویر در مانیتور هم به همین شکله یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_darestany برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (02-02-18), DOOM999 (01-02-18), saeed_darestany (01-02-18)
کاربر شهرسختافزار
با hdmi وصل کردم به تلویزیون .. با اینکه تولپتاپ تصویر قاطی شده بود اما داخل تلویزیون مشکلی نداشت
آخرین ویرایش توسط saeed_darestany در تاریخ 01-02-18 انجام شده است
ایراد از پنل led دستگاه شماست باید ببری برای گارانتی یا تعمیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_darestany برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (02-02-18), DOOM999 (01-02-18), saeed_darestany (01-02-18)
کاربر شهرسختافزار
ممنون ..هزینش نمیدونید چقدر میشه تقریبا؟
حدود 250 تا 300برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_darestany برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کابل فلت باشه حدود 80-90
7970 (02-02-18)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks