پاسخ: آیا برند esonic قابل اعتماد است؟
[QUOTE=RAVYY;343623]دوست عزیز لینک این شرکت فیک رو نمیخوم لینک سایت که این شرکت تحت لیسانسش هست رو شما بدین من هم میتونم بدون هیچ مدرکی ادعا کنم قطعاتم از یه لیسانس معتبر هست شما مسئله رو به شخص خودتون گرفتین دوست عزیز شما مختاری هر قطعه ای که دوست دارید چه اصلی و چه فیک رو استفاده کنید نه اینکه بیاید اینجا از قطعه ای که فیک هست دفاع کنید و چون برای شما مشکل ایجاد نشده من هم بگم به به چه برندیه .[/Q
دوست من سایت خاجیش رو گیر نیاوردم ولی از اونجایی که قعاتش از جمله فن-هیت سینک -چوک فریت-خازن جامد- از جمله قطعات با کیفیت این کارت هست دلیل نداره بگم که کارتم بی کیفیت هست الان 3 ال داره کار میکنه هنوز صدای فنش عوض نشده در صورتی که اکثر کارتها بعد از 2 سال به خاطر گرد و خاک صدای فنشون عوض میشه و مستحلک میشوند ضمنا کارت من از پس تمام بازیهای روز از جمله ویچر سه بر اومد با اینکه پردازنده من پنتیوم جی 645 هست و رمم 4 گیگ هست ولی از پس ویچر 3 بر اومد این دلیل بر اثبات کیفیت بالای قطعات کارت من هست
[QUOTE=Reza_It93;343624]
نقل قول:
دوست عزیز لینک این شرکت فیک رو نمیخوم لینک سایت که این شرکت تحت لیسانسش هست رو شما بدین من هم میتونم بدون هیچ مدرکی ادعا کنم قطعاتم از یه لیسانس معتبر هست شما مسئله رو به شخص خودتون گرفتین دوست عزیز شما مختاری هر قطعه ای که دوست دارید چه اصلی و چه فیک رو استفاده کنید نه اینکه بیاید اینجا از قطعه ای که فیک هست دفاع کنید و چون برای شما مشکل ایجاد نشده من هم بگم به به چه برندیه .[/Q
دوست من سایت خاجیش رو گیر نیاوردم ولی از اونجایی که قعاتش از جمله فن-هیت سینک -چوک فریت-خازن جامد- از جمله قطعات با کیفیت این کارت هست دلیل نداره بگم که کارتم بی کیفیت هست الان 3 ال داره کار میکنه هنوز صدای فنش عوض نشده در صورتی که اکثر کارتها بعد از 2 سال به خاطر گرد و خاک صدای فنشون عوض میشه و مستحلک میشوند ضمنا کارت من از پس تمام بازیهای روز از جمله ویچر سه بر اومد با اینکه پردازنده من پنتیوم جی 645 هست و رمم 4 گیگ هست ولی از پس ویچر 3 بر اومد این دلیل بر اثبات کیفیت بالای قطعات کارت من هست
خوب عزیز مشکل شما همینه که بر اساس تجربه ی خودتون دارید از این جنس طرف داری میکنید تو کدوم سایت معتبرخارجی این قطعه شما هست یا تو کدوم سایت خارجی معتبر مخصوص خرید و فروش قطعات از این مدل شما کارت گرافیکی موجود هست ولی من تابه حال 3 عدد از این کارتی که شما دارید سنگش رو به سینه میزنید برام اوردن که مشکل چیپ و خازن پیدا کردن در صورتی که یکیشون فقط سه ماه کار کرده بود و دوتای دیگه بالای شش ماه و همشون هم گارانتی داشتن فقط کارت گارانتی ولی از گارانتی خبری نبود.اگر باز میخوایید بحث کنید پیام خصوصی بدین شما دارید تو پست یه کاربر دیگه سوال میپرسین .
[QUOTE=RAVYY;343625]
نقل قول:
خوب عزیز مشکل شما همینه که بر اساس تجربه ی خودتون دارید از این جنس طرف داری میکنید تو کدوم سایت معتبرخارجی این قطعه شما هست یا تو کدوم سایت خارجی معتبر مخصوص خرید و فروش قطعات از این مدل شما کارت گرافیکی موجود هست ولی من تابه حال 3 عدد از این کارتی که شما دارید سنگش رو به سینه میزنید برام اوردن که مشکل چیپ و خازن پیدا کردن در صورتی که یکیشون فقط سه ماه کار کرده بود و دوتای دیگه بالای شش ماه و همشون هم گارانتی داشتن فقط کارت گارانتی ولی از گارانتی خبری نبود.اگر باز میخوایید بحث کنید پیام خصوصی بدین شما دارید تو پست یه کاربر دیگه سوال میپرسین .
پس شرکت گرین چی؟! اونم پس فیک هست!!! این دلیل بر ادعای شما نیست شما برین تحقیق کنین ببنین اکثر کسانی که از محصولات شاتل تک استفاده میکنند راضی هستند برین تحقیق کنید!!ضمنا برند جی نت چی اونم فیک هست؟! کیفیت جی نت حتی از برندهای اصلی هم بالاتر هست
- - - Updated - - -
ضمنا طرح برد کارت من برابر با برند afox هست دقیقا چیدمان المانها و طرحاحی برد کاملا مشابه هم هست فقط طرح هیت سینک فرق داره!!
[QUOTE=Reza_It93;343626]
نقل قول:
پس شرکت گرین چی؟! اونم پس فیک هست!!! این دلیل بر ادعای شما نیست شما برین تحقیق کنین ببنین اکثر کسانی که از محصولات شاتل تک استفاده میکنند راضی هستند برین تحقیق کنید!!ضمنا برند جی نت چی اونم فیک هست؟! کیفیت جی نت حتی از برندهای اصلی هم بالاتر هست
دوست عزیز یا برای خودتون تاپیک بزنید یا پست خصوصی بدین و الکی از این شاخه به اون شاخه تو تاپیک دیگران نپرید و بحث برندهای دیگرو اینجا باز نکنید
شرکتی به نام شاتل تک تو انگلیس وجود خارجی نداره . کافیه یه سرچ گوگل بزنید .