ولی من از برند شاتل تک چیزهایی دیدم که با برندهای مطرح بازار فقط میشه تجربه کرد!!نقل قول:
Printable View
ولی من از برند شاتل تک چیزهایی دیدم که با برندهای مطرح بازار فقط میشه تجربه کرد!!نقل قول:
مسئله 1 دونه یا 100 دونه نیست دوست من مسئله نوع برند و کیفیت و اعتبار و تجربه و استفاده از المانهای باکیفیت است کدامیک ازاین محصولات فیک در محافل و سایتهای معتبر که در زمینه بررسی و تست قطعات معتبر فعالیت میکنن از خودشون اطلاعات و مشخصه هایی قراردادن و به طور ریز و موشکافانه مورد بررسی قرار گرفتن چون اینها خودشون میدونند یک برند نیستند و فقط یک اسم هستند و فعالیتشون دوره ای هس چه بسا بعدا دست به واردکردن کالاهای دیگه ای بزنند که براشون سود داره دوست مننقل قول:
خب فرمایش شما قبول ولی من از کارت شاتل تک بسیار راضی هستم نظرم رو ی دیگر برندها نیست بلکه دارم از کیفیت بالای این کارت تعریف میکنمنقل قول:
دوست من شاتل تک که شما میگید مال کجاست گارانتیش چی هست آیا تا بحال از گارانتیش استفاده کردین ایا در سایتهایی که تو پست قبل گفتم اثری از اون دیدین ؟نقل قول:
از گارنتیش هنوز استفاده نکردم ولی دو سال ضمانت تعویض مت کامپیوتر داشته ضمنا این شرکت مودم-گیرنده دیجیتال-کارت تی وی و دیگر محصولات رو عرضه میکنهنقل قول:
دوست من شما جواب سوال من رو کامل ندادین این برند مال کجا هستنقل قول:
ساخت چین تحت لیسانس شاتل تک انگلستاننقل قول:
لینک سایتش رو بذارید تا من هم ببینمشنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز لینک این شرکت فیک رو نمیخوم لینک سایت که این شرکت تحت لیسانسش هست رو شما بدین من هم میتونم بدون هیچ مدرکی ادعا کنم قطعاتم از یه لیسانس معتبر هست شما مسئله رو به شخص خودتون گرفتین دوست عزیز شما مختاری هر قطعه ای که دوست دارید چه اصلی و چه فیک رو استفاده کنید نه اینکه بیاید اینجا از قطعه ای که فیک هست دفاع کنید و چون برای شما مشکل ایجاد نشده من هم بگم به به چه برندیه .نقل قول: