خیر قابل اطمینان نیست . بهتره از برندهای معتبر تهیه کنید .
سلام
قصد خرید 1 کارت گرافیک رو با قیمت ماکسیمم 400 تومن دارم
در جستجوهایی که داشتم به برند esonic برخوردم که کارت gtx750 رو در این برند میشه حدود 190 خرید
اما هرچی گشتم حتی وب سایت سازنده رو برای درایورها و ... پیدا نکردم !!
آیا واقعا خرید این برند رو توصیه میکنید؟
بشخصه تا بحال تجربه کار با محصولات این برند رو نداشتم
|
دوست من به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه چون این اسم نه برند هست نه پشتیبانی برای این محصول وجود داره شما سعی کنید جنسی که تهیه میکنید از برندهای مطرح بازار باشه که اگه به مشکلی خورد پشتیبانی و پاسخگویی وجود داشته باشه این ارزون بودن این محصول هم بی دلیل نیست و دلیلش هم استفاده از المانها و قطعات بی کیفیت هست هر ارزونی بی دلیل نیست دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Waylander برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
esonic
یک برند هندی هست . که به تازگی شروع به ساخت مادربرد و گرافیک کرده . به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه
Esonic India
دوست من منظوره من از اینکه برند نیست اعتبار و شرکت از نظر کیفیت کار هست چون این اسم نزدیک 6سال هست در ایران داره قطعه میفروشه و تحقیقی که من انجام دادم این رو نشون میده که این Esonic فقط یه اسم هست که در ایران هست و در بعضی مواقع با سفارشات جنس با کیفیت درجه 3 و 4 فقط هدف این رو داره که در مقطع زمانی اون قطعه رو به صورت عمده ای وارد بازار کنه و در میون قطعات معتبر برندها با تفاوت قیمت بالا بفروشه و به سودی مقطعی در اون زمان برسه و چیزی به نا پشتیبانی وجود نخواهد داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیر قابل اطمینان هست . مشخصا هیچ پشتیبانی هم نخواهد داشت . نکته جالب توهیچ سایت خارجی اثری از این شرکت نیست . قبلا هم یکسری کارت با برندهایی مثل شاتل تک و maserati هم تو بازار بود که توسط وارد کننده ایرانی ریمارک شده بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بله مشخصا هیچ پشتیبانی نخواهند داشت و مصرف کننده باید این رو در نظر بگیره که چگونه ممکنه هست این وارد کننده ی اسمی قطعاتی رو وارد بازار کنه با تفاوت قیمت زیاد با برندهای دیگه ی بازار چون دلیل اسلیش همون قطعات و المانهای درجه 3و 4 هست که تو محصولاتش به کار میبره و خبری هم از کیفیت نیست و برای همین در ایران هیچ نشانی به غیر از اسم ازش وجود نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل این محصولات در شهرستان ها و یا در لایه های پایین بازار به فروش میرسه . خیلی از همکاران به دلیل سودی که این قطعه داره براشون چنین محصولاتی رو میبنند .
از نظر شکل ظاهری هم خیلی توجه کردند و همچنین کل برد رو به دلیل عدم مشخص شدن برد کارت زیر پوشش فن وهیت سینک قرار گرفته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام اقا امید
ولی خدایی این کارت گرفیک شاتل تک 550 من مثل ساعت داره کار میکنه از سال 91 تا الان 3 سال هست که تمام گیم ها رو توش اجرا کردم از جمله ویچر 3 و کرایسیس 3 فوق العاده هست من از کیفیتش فوق العاده راضی هستم فنش هنوز مثل ساعت کار میکنه اصلا صدای اضافی نداره!!! دلیل نمیشه شرکتی که با اسم ریمارک وارد میشه بی کیفیت باشه!!!
خیلی از فروشندها رو دیدم که در کمال تعجب حتی کیفیت این محصولات فیک رو با محصولات برندها مطرح هم مقایسه میکنند و فقط سود براشون مهم هست تو این بازار خراب .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks