با سلام و خسته نباشید حدمت مهندس عزیزم آقای مهندس AMD>INTEL آقای مهندس عزیز از راهنمایی شما ممنونم منهم همین کارو انجام دادم و کارت گرافیک نیاز به تغذیه 6 پین دارد و من از Power green یک کابل Pci express زدم به کارت گرافیک و بدون هیچ مشکل تصویر داد و بازیها و بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند و عالی هست البته از راهنمایی موثر شما توانستم این کارت گرافیک را پیدا کنم مهندس عزیزم خیلی هم عالی هست. آقای مهندس یک سئوال داشتم من در بازی farcry 5 12 دقیقه که بازی می کنم gpu آن حرارت آن بر روی 75 تا 77 می رود آیا عادی هست برای این کارت گرافیک؟ اگر بیتشر بازی کنیم آیا حرارت بالاتر می رود؟ مانیتوری که من بازی می کنم و تست می کنم LG W2286L هستش که چند سال پیش خریداری شده است این مانیتور FULL HD نیست و رزلوشن آن بر روی 1680 در 1050 هست اگر بر روی مانیتور قویتری بازی کنیم حرارت GPU پایین تر می آید و چیکار کنم که حرارت پایین تر بیایید من بترسم 3 ساعت بازی انجام بشود و کارت گرافیک مشکل دار بشود و حرارت آن خیلی بالا برود آقای مهندس کارت گرافیک RX570 8GB GAMER حرارت GPU آن تا عدد چند باید برود تا مشکلی برای کارت گرافیک پیش نیاید ممنون می شوم راهنمایی کنید با تشکر از شما مهندس عزیزم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
قوانین فروم
Bookmarks