حسرت به دلمون موند یه بار بیایم تو این فروم یه نفر یه نظر کاملا فنی بده. ای خدا این مهندسای مارو جزء فرار مغزها قرار بده
حسرت به دلمون موند یه بار بیایم تو این فروم یه نفر یه نظر کاملا فنی بده. ای خدا این مهندسای مارو جزء فرار مغزها قرار بده
CPU : Intel core i7 4770k
MAINBOARD : Asrock FATAL1TY Z87 Professional
RAM : 2x4 GB Kingstone HyperX 2666
VGA : :D
CPU COOLING : Corsair H100i
CASE : Cougar X7 White
POWER : Thonderbult 850 W
SSD : ADATA SX900 128
HDD : Seagate 1TB baracuda X2 RAID
ODD : PLEXTOR 24x DVD-RW
MONITOR : LG D2342 3D
|
|
کاربر شهرسختافزار
Jep trebala bi se zvati GeForce GTX 680 TITAN i ovo su specifikacije koje su trenutno poznate - 28nm arhitektura GK110 , 7,1 B Tranzistora i 15 SMX jedinica sa 2,880 CUDA jezgre, naspram 8 SMX jedinica i 1,536 CUDA jezgri koje trenutno ima GK104 arhitektura koju imaju trenutne GeForce kartice i memory bus je poveèan sa 256-bita na 384 i 6Gb GDDR5 tako da nakon svega ovoga kartica bi trebala uništiti sve na tržištu a i bolje joj je jer joj je cijena astronomska 900
واقا حسرت به دل موندیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط old gamer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که از gt 440 ddr5 رازیم البته چه کنیم دیگه مجبورم بازی کرایسیس رو با مدیوم با رزولیشن 1200*800 باز کنم اونم به زوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه می شه کرد
........................من آن مرغ سیه بالم..............................
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks