با سلام
همیشه این سوال تو ذهنم بوده.
گرافیک انویدیا 1080 و 8 گیگ با کدوم مدل از گرافیک ای ام دی هم قدرت است؟
در همین تاپیک بعدا سوالاتی باز دارم برای مثال.
سوال دوم گرافیک انویدیا 2070 و 8 گیگ با کدوم مدل از گرافیک ای ام دی هم قدرت است؟
با سلام
همیشه این سوال تو ذهنم بوده.
گرافیک انویدیا 1080 و 8 گیگ با کدوم مدل از گرافیک ای ام دی هم قدرت است؟
در همین تاپیک بعدا سوالاتی باز دارم برای مثال.
سوال دوم گرافیک انویدیا 2070 و 8 گیگ با کدوم مدل از گرافیک ای ام دی هم قدرت است؟
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RX 5700 XT از نظر قدرت با RTX 2070 برابر است .
مجدد با همین 1080 هم مقایسه میشود .
0reza666 (20-01-21)
خوب تشکر از پاسخ.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1080 نسل قدیم و 2070 نسل جدید
از انورم شما فقط نسل جدید ای ام دی گفتید یعنی RX 5700 XT اگه نسخه قدیمی از ای ام دی هم رده بگید دقیق چه مدلی میشه؟ حالا یکم قدرتش اینور انور فرقی ندارم کنجکاوم مدل هارو بیشتر یاد بگیرم.
اینارو میپرسم چون فقط از گرافیک های انویدیا سر در میارم میخوام یکمم از ای ام دی هم یاد بگیرم
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 20-01-21 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
مدلی ها خاصی رو نمیشه نام برد . رقابت کلید زمان معرفی سری ناوی اتفاق افتاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (20-01-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks