اگر با نوربک لایت الجی مشکل داشتی . اسوس هم از پنل ips الجی استفاده میکنه .
سلام دوستان من در مورد Benq تحقیق کردم و مثل اینکه همه راضی بودن اما همه از این دو مدل هم بسیار راضی بودن !!!
Asus VX24AH-W
Asus VG248QE
این دو مورد با بنکوی 2420Z فکر میکنم اگر اشتباه نکنم !! از لحاظ قیمتی هم حدودا یکی هست اما خب برای مصرف 50 درصد بازی و کار های گرافیکی و 50 درصد برنامه نویسی و کارهای مهندسی (شبکه و مصارف نرمال) به نظر شما کدوم یکی از این سه مانیتور ( 2 مانیتور بالا و مانیتور بنکیو) مناسب تر هست که خریداری کنم؟
|
خب فکر میکنم مانیتور من مشکل داشته !!! اگر نه خب بالاخره ملیون ها نفر از مانیتور های IPS استفاده میکنن !!! و مورد دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VG248QE
فکر نمیکنم IPS باشه !!!
یک سوال این رزولوشن 2560x1440 استاندارد هستش که توی Asus هست؟ چون این رزولوشن رو ندیده بودم !!! و این رزولوشن از چه خانواده ای میشه ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ممنون بنده انشاالله چهارشنبه پنجشنبه این هفته خریداری میکنم / ولی خب میگم یکم بین این سه گزینه دو دل هستم ... چون بنکیو رو برای زاویه دید خیلی بهش گیر میدن ( کلا TN رو) و میگن کمی هم رنگ ها مرده هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من الان به شدت عاشق این مانیتور Asus VX24AH-W شدم . چون حالا هم رزولوشن بالاست و تصویر با کیفیت تری وجود داره هم خب ممکنه مشکل LG منو نداشته باشه !! چون بالاخره پنل های Dell رو هم شنیدم ال جی میزنه اما خب دل پنلشو کجا و ال جی پنل خودش کجا !!! ممکنه ایسوس هم خوب باشه !! بازم منتظر نظر شما دوستان هستم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks