دست دوم چیز خاصی نمیشه پیشنهاد داد . باید بگردی اگر موردی پیدا کردی مطرح کنی تا بشه نظر داد .
بچه ها من حدود 600 تومن پول دارم میخوام یک کارت دسته دو بخرم به نظر شما چی بگیرم؟؟ کارت قبلیم 660ti بود میخوام کار جدیدم از این قویتر باشه و تو بازی ها بهتر عمل کنه
|
Aaron Swartz (22-07-16), mohammad- (23-07-16)
بین 960 و 950 موندم نظر شما چیه؟؟ البته برای 960 یکمی پول کم دارم که باید یکمی صبر کنم جور بشه
به نظر شما صبر کنم کارت 1060 بیاد که قیمت کارتهای 650 یا 960 بیاد پایین بعد خرید کنم یا فرقی نداره؟ من زیاد روی چند فریم حساس نیستم همین که بازی برام تیک نزنه کافیه از کارت قبلیم که 660ti بود راضی بودم و مشگلی تو بازی ها نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1060 هم بیاد ممکنه موجودی کارتهای 950-960 صفر بشه . توی چه رزولیشنی بازی میکنید . مونیتوتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ofeno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مانیتورم ال جی 22 اینج هست ولی فول اچ دی نیست مثلا فیفا 16 رو روی رزولوشن 1680 در 1050 بازی میکردم. کلا همین که بازی ها توی این مانیتور برام روان اجرا بشه کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون 950 کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ofeno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-07-16), mohammad- (23-07-16), Ofeno (22-07-16), TechRadar (22-07-16)
اگر تمایل به خرید کارتهای amd داشتید 6950 - 7950 و r9 290 دست دوم دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ofeno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (23-07-16)
سلام. ممنون nvida لازم دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks