با سلام.
من این مانیتور Gigabyte Gaming Aorus FI27Q-P خریدم ولی هیچ دکمه ای نیست انگار که من مثلا رنگ کم زیاد کنم فقط یه دکمه خاموش روشن اون زیر است جریان چیه پس من الان چطور نور به دلخواه کم زیاد کنم؟
با سلام.
من این مانیتور Gigabyte Gaming Aorus FI27Q-P خریدم ولی هیچ دکمه ای نیست انگار که من مثلا رنگ کم زیاد کنم فقط یه دکمه خاموش روشن اون زیر است جریان چیه پس من الان چطور نور به دلخواه کم زیاد کنم؟
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه مخصوص مانیتور را نصب کنید .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه مخصوص مانیتور را نصب کنید .
0reza666 (22-07-21)
برنامه؟ برنامه کجاست میشه لینکش بزارید برای دانلود لطفا.
نرم افزار مدیریت RGB :
https://download.gigabyte.com/FileLi...B21.0608.1.zip
نرم افزار OSD:
https://download.gigabyte.com/FileLi...kick210325.zip
آخرین فریم ویر:
https://download.gigabyte.com/FileLi...USER_R5311.zip
در ضمن برای 165 هرتز روی 2K باید از کابل DP استفاده کنید چون مانیتورتون HDMI 2.1 نداره
البته حتما نیازی نیست که نرم افزار نصب کنید اون دکمه ای زیرش هست حالت جوی استیکی داره که به هر طرف بکشیدیش یه گزینه برای تغییر میاره، اگرم کلیکش کنید که منو مانند میاره،
اما خب نرم افزار امکانات اضافی تری هم میده. , البته اگر میخواید از نرم افزار استفاده کنید باید کابل usbش رو وصل کنید
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 22-07-21 انجام شده است
To improve is to change. To perfect is to change often
0reza666 (23-07-21), Speed Racer (23-07-21)
تشکر از پاسخ پیام
AORUS FI27Q-P Gaming Monitor Gallery | Monitor - GIGABYTE Global
اره با کابل دیسپلی پورت نصب کردم.
چرا در بازی رزلوشن تا 3840X2160 داره اینکار الکی داره و 4k واقعی نیست همون 2k است. کولا این مدل مانیتورم 2k است ولی کنجکاوم بدونم چرا تو پنل و بازی تا این رزلوشن اجازه میده ثبت کنم؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 23-07-21 انجام شده است
مهم نیست، برای مانیتور ها میشه custom resolution گذاشت البته وقتی رزلوشن بالاتر بذاری خیلی مانیتور ها تصویرشون میره میاد و دوباره رو همون اندازه ای که نهایتا میتونه میمونه اما بعضیا هم بیشتر نشون میدن که میگنVirtual Super Resolution
اما اثری نداره و برا شما در واقع همون 2k نمایش داده میشه، معمولا خود بازی ها نهایت رزولوشن قابل نمایش توسط مانیتور رو به عنوان حداکثر نشون میدن اما اگر بالاتر هم نشون بده باز برا شما 2k میشه، حتی اگه واقعا اون رزلوشون خاص تو تنظیماتش نباشه که پایین تره در اصل downsample/downscale میشه
To improve is to change. To perfect is to change often
0reza666 (23-07-21), Speed Racer (23-07-21)
|
فریم جدید هم برای این مانیتور منتشر شده برای بهینه سازی حتما اپدیت کنید
PHP Code:
https://download.gigabyte.com/FileList/Firmware/FI27QP_F04_20200727_1809_359F_USER_R5311.zip
0reza666 (23-07-21)
طریغه نصبش چطوریه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طریق همون برنامه OSDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
از طریق همون برنامه OSDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (23-07-21)
یه سوال دارم.
چرا من کیفیت بازیم انطوری نیست که داخل بازی عکس میگیرم.
مشکل از مانیتور نیست این عکس ببینید از بازی نید فور اسپید هیت
screenshot_(14)_jvlj.png (2560×1440) (uupload.ir)
خوب من الان اینطوری داخل بازی نمیبینم فقط الانکه اسکرین شات گرفتم و الان دارم میبینم که عکسه خیلی عالیه کیفیتش.
خوب چرا داخل گیم من اینطوری نمیبینم و یه حالت تار ماننده انگار مه گرفته باشه الان عکسی که گرفتم واقعا عالیه. چرا اینطوری پس؟ مشکل از کجا میتونه باشه کابل دیس بلی فابریک خود مانیتوره و اچ دی ام ای فابریک خود مانیتورم دارم اونم تست کردم فرقی نکرد.
الان کارت کپچر جدا هست وقتی استریم میکنم 2 تا سیستم دارم بعضی موقعه ها میبینم کیفت رنگی که به کارت کپچر و سیستم دوم میده بهتر از اینکه من با سیستم اول رو مانیتور دارم نگاه میکونم. دلیلش چی میتونه باشه اینطوری میشه.
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 05-07-22 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks