توی اکثر تست های سایت ها کارت گرافیک قویتر ارجحیت دارد . مسلما انتخاب من الف هست . این کارت گیگابایت قدرت نزدیک کارت تایتان دارد . بررسی هاش هم در قسمت گیگابایت قرار دادم .
سلام : اسایتد سئوالم این هست اینجانب در ویدیو دیدم که سیستم با دارا کارت بودن کارت گرافیک titan x و با انتخاب پردازنده 6700K بین 2تا 20 فریم از پردازنده 6600K فریم داشت.
حالا سئوالم این هست
1) اختلاف فریم کارت Gigabyte GTX 980 G1 با Gigabyte GTX 980 Ti XTREME چقدر است؟
2) اگر شما با سه تا سبد کالای زیر روبرو باشید کدام سبد کالا را انتخاب می کنید؟ (با دلیل) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الف) خرید پردازنده 6600K و کارت گرافیک Gigabyte GTX 980 Ti XTREME
ب) خرید پردازنده 6700K و کارت گرافیک Gigabyte GTX 980 G1
ج) خرید پردازنده 6600K و کارت گرافیک Gigabyte GTX 980 G1
|
توی اکثر تست های سایت ها کارت گرافیک قویتر ارجحیت دارد . مسلما انتخاب من الف هست . این کارت گیگابایت قدرت نزدیک کارت تایتان دارد . بررسی هاش هم در قسمت گیگابایت قرار دادم .
kazaroonishahrsakhtafzar (08-01-16), salpc (07-06-16)
اگه منظورتون برای کاربری گرافیکی و گیمینگ باشه خوب حتما همون گزینه ی اول چون کارتهایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدGigabyte GTX 980 Ti XTREME عضو جدید از خانواده ی گیگا هست و دارای کیفیت و قدرت بیشتری هست و میشه گفت از نوع سفارشی به حساب میان ولی اگه برای کارهای الگوریتمی و نوع پردازشی محاسباتی باشند من گزینه دوم رو انتخاب میکردم.
kazaroonishahrsakhtafzar (08-01-16)
به نظر من هم گزینه الف
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (08-01-16), kazaroonishahrsakhtafzar (08-01-16)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از آن جایی که کارت گرافیک برای بازی حرف اول را می زند ، قصد دارم یک سیستم کامل فعلا بدون کارت گرافیک تهیه کنم که زمانی بودجه کارت مورد نظر دستم رسید بهترین کارت گرافیک تهیه کنم
کارت گرافیک فعلی من GT 520 2GB هست ،
آیا گرافیک مجتمع سی پو اینتل Intel® HD Graphics 530 قوی تر است یا کارت گرافیک فعلی بنده؟
و آیا می شود باهاش راحت بازی ها در سطح توانش بالا آورد؟
بله از گرافیک فعلی شما قویتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (08-01-16), kazaroonishahrsakhtafzar (11-01-16)
|
نهایت کاری که می خواهنم کنم اجرای بازی های روز ، باز کردن فتوشاپ ، تری دی مکس و بلندر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز CPU 6600K جوابگو هست؟
آخرین ویرایش توسط kazaroonishahrsakhtafzar در تاریخ 17-01-16 انجام شده است
ببینید دوست من وقتی شما میخواید بازیهای روز دنیا رو اجرا کنید حتما به یه کارت گرافیکی مستقل خوب نیاز خواهید داشت و میزان جوابگو بودن cpu 6600k به تنهایی به بازی و رزولوشنی که شما توی بازی استفاده میکنید بستگی داره ولی اگر شما بااین سی پی یو یه کارت گرافیکی مستقل خوب تهیه کنید به راحتی میتونید نیازهاتون رو که ذکر کردین مرتفع کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (17-01-16)
شکی نیست که برای بازهای روز باید کارت مستقل داشته باشم ، چون فرمودید برای انجام کارهای محاسباتی باید cpu 6700k تهیه کنم بخاطر همین گفتم آیا برای انجام کارهای بازی ، فتوشاپ ، تری دی مکس و بلندر cpu 6600k کفایت می کند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله با این چند موردی که گفتین کفایت میکنه ولی حتما برای نتیجه گیری بهتر کارت مناسب انتخاب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بله با این چند موردی که گفتین کفایت میکنه ولی حتما برای نتیجه گیری بهتر کارت مناسب انتخاب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks