مدل مونیتور و مشکل رو دقیق توضیح بدید .
ali hosein (21-06-15)
|
مدل مانیتور flatroon هست f700b ال جی برق تو مانیتور میره کابلا که جدا میکنم روی صفحه مانیتور اون مربع رنگی نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید دیگه از بقیه قطعات مطمن نیستم که بیشتر توضیح بدم
خوب مونیتور شما crt هست و osd دارید . باید به سیستم مطمئن وصل کنید . اگر تصویر نداد مونیتور باید تعمیر بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
رفیق ممنون از جوابتون :قبلا این کارا کرده بودم تصویر میدادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان به چه شکل هست . به سیستم سالم وصل کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
قبلا وصل کرده بودم همین دیروز بود بله روشن میشد تصویر میداد ویندوز بالا میومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست گرامی وضعیت حال حاضر مونیتور را با دقت تشریح کنید . کاری به تصویر دادن دیروز یا هفته قبل ندارم . الان به چه صورت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که من فهمیدم شما مانیتورت رو به سیستم خودت که وصل میکنی تصویر دسکتاپ نمیاد اما به سیستم دیگه که وصل میکنی تصویر بالا اومدن ویندوز و دسکتاپ میاد.درسته؟اگر اینطوره که خوب دیگه کاملا مشخصه که خروجی کارت گرافیکت مشکل داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks