اگه میشه تمام مراحل حل را بگویید
سلام دوستان روشن نشدن مانیتور میتونه از چی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟؟
|
اگه میشه تمام مراحل حل را بگویید
فقط به مانیتورت کابل برق وصل کن ببین تصویر میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
اره تصویر میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
مدل مانیتور flatroon هست f700b ال جی برق تو مانیتور میره کابلا که جدا میکنم روی صفحه مانیتور اون مربع رنگی نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید دیگه از بقیه قطعات مطمن نیستم که بیشتر توضیح بدم
|
خوب مونیتور شما crt هست و osd دارید . باید به سیستم مطمئن وصل کنید . اگر تصویر نداد مونیتور باید تعمیر بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
رفیق ممنون از جوابتون :قبلا این کارا کرده بودم تصویر میدادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان به چه شکل هست . به سیستم سالم وصل کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (21-06-15)
قبلا وصل کرده بودم همین دیروز بود بله روشن میشد تصویر میداد ویندوز بالا میومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks