با برنامه افتربرتر ببنید فن منوال کار میکنند یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام من گرافیک گیگا 1080 ti اکستریم رو به صورت دسته دوم خریداری کردم ... نصب کردم و حتی اون ۲ پورت PCI رو هم که دوتا ۴ تایی هست وصل کردم ... سیستم روشن شد ... گرافیک نصب شده و مشکلی نیست توی ویندوز ولی خود گرافیک نه چراغ هاش روشن میشه کلا و نه فن هاش !!! کلا هر سه فنش بی حرکت هست !! مشکل چی هست !!؟؟؟
|
|
با برنامه افتربرتر ببنید فن منوال کار میکنند یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
الان که فن روشن نمیشه مشکلی نداره پی سی روشن بشه؟!!
کاربر شهرسختافزار
من نصب کردم و دستی بردم بالا فن ها روشن شد ولی چراغ هاش خاموشه کامل .... از طرفی وقتی روی auto میگذاریم فن هارو، کلا خاموشه !!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه مخصوص گیگابایت را نصب کنید . ببینید روشن میشه چراغ ها یا نه تو تنظیمان برنامه چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
problem (19-05-20)
کاربر شهرسختافزار
ببینید نصب کردم Fusion رو و خب الان نورش هم فعال شده .... در مورد فن .... فن الان روی auto هست و کلا توی محیط ویندوز فن کاملا هیچ فعالیتی نداره و ایستاده ولی خب وقتی مثلا یک نرم افزار تست دما (3دی مارک) رو میگذارم ، فن شروع میکنه به حرکت کردن ... یعنی مثل حالتی میمونه که توی حالت عادی و کلا ویندوز ، فن کامل غیر فعال هست (دما هم 40 و ایناست) و وقتی کار میکنه فن شروع میکنه به فعالیت .... این موضوع نرماله ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون من گرافیک قبلیم EVGA بود 980 ti ولی خب اون از وقتی سیستم روشن میشد فن هم روشن میشد !!!
|
|
میتونید دستی ست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قابلیت برای افزایش طول عمر فن و ایجاد نویز کمتر است این قابلیت در کارت گرافیک های امروزی و حتی پاورهای جدید وجود دارد .
دلیلش هم
1-افزایش طول عمر فن ها
2-کاهش نویز در زمان بیکاری و لود کم
problem (19-05-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks