این کارت قیمتش خوبه . با بودجه شما جور درمیاد
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 2GB
سلام.من به چند وقتی هست میخوام کارت گرافیک تهیه کنم ولی دچار سردرگمی شدم و هنوز نمیدونم چه مدلی بگیرم.
بنده میخوام امروز خرید قطعی کنم میخواستم بدونم تا سقف ۸۵۰ هزار تومن بهترین کارت گرافیک با این بودجه چیه ، یه چیزی باشه که بعدها پشیمون نشم.
انویدیا یا ای ام دی هم فرقی نمیکنه از جفتش معرفی کنید.
مادربرد بنده ازراک Z97kiler پاورم کولر مستر 550w پردازنده هم i3_4170 هست.
|
Aaron Swartz (02-07-16), M A H R A D (03-07-16), mohammad- (02-07-16), SajjadKhati (02-07-16)
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 4GB : 890.000
mohammad- (02-07-16)
ببخشید نظرتون راجب کارت asus strix r9 380 چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسبت به gtx 960 قویتره، ؟؟؟
این دو کارت تقریبا زیاد با هم متفاوت نیستند . 960 را بیشتر میپسندم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (02-07-16), mohammad- (02-07-16), SajjadKhati (02-07-16)
Zotac GTX 960 AMP! Edition 4GB = 850برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
|
بببخشید من گرافیک r9380 رو خریدم ولی مادربرد رو گرافیک انبرد تنظیم شده چه جوری تنظیماتش رو تغییر بدم و از گرافیک اصلی تصویر بیاد ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پین برق PCIE رو وصل کنید . بدون مشکل بالا میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بایوس باید غیر فعال کنید گرافیک اینتل رو . دفترچه برد هم نوشته .
Aaron Swartz (02-07-16), mohammad- (02-07-16)
چه جوری گرافیک انبورد رو عیر فعال کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (02-07-16), mohammad- (02-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks