فرق عمده مدلی که معرفی کردم داشتن displayport هست که برای گیمر ها نعمتی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تشکر از راهنماییتون الان خیلی درموردش خوندم و مهم ترین چیزش TN بودنشه که برای برنامه نویسی هم مثل اینکه خوبه !!! چون مانیتور قبلی خودم هم TN بود و راضی بودم ازش !!! فقط الان دقیقا موندم واقعا چه فرقی بین این سه مدل هست !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BenQ XL2420Z Gaming LED Monitor
BenQ XL2430T Gaming LED Monitor
BenQ XL2411Z Gaming LED Monitor
دوتای اولی که مثل هم هستن فقط یک میکروفن فرقشونه اما کلا سه مورد از لحاظ امکانات و کیفیت طبق مشخصات هیچ فرقی ندارن با هم آدم می مونه کدوم رو انتخاب کنه !
فرق عمده مدلی که معرفی کردم داشتن displayport هست که برای گیمر ها نعمتی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام خدمت شما
استارتر عزیز من از مدل XL2411Z بنکیو دارم و ازش بسیار راضی هستم و دارم با 27 اینچش عوض میکنم
پس بدون شک هر مدل از این سه مدل رو بپسندین ضرر نکردین و بهترینهارو انتخاب کردین
فرق اینا اولا طراحیشون هست و دوما پورتهاشونه که مدلی که من خریدم به خاطر پورتها و طراحی معمولیش ارزونتر هست
DOOM999 (08-01-16)
میشه لطفا توضیح بدید دیسپلی پورت چی هست؟ و کاربردش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ممنون عزیز امیدوار کننده بود !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
display port
https://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort
ممنون چرا اینقدر این مشهد (پاساژ تک) به قول گفتنی بزخر هستن !!!!!!!!!!!!!! جناب شما به نظرتون مانیتور LG 23MP65HQ رو الان بنده چقدر باید نهایت بفروشم ؟ با یکی دو سال هم گارانتی هست هنوزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20 درصد زیر قیمت اکبند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
20 درصد زیر قیمت اکبند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب متاسفانه قیمت آکبند رو اینا فقط از همکارای خودشون قبول دارن !!! یک قیمتی میگن که اصلا مغز آدم صوت میکشه ... وقتی آدم میخواد خریداری کنه بالاترین قیمتو میگن وقتی میخواد بفروشه میگن خیلی اومده قیمتش پایین و از این حرفا شما میتونید بیزحمت قیمت اکبندش رو برای بنده در بیارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
----برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
650 -660
- - - Updated - - -
----برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
650 -660
اونوقت این از خدا بیخبر ها میگن 330-350 البته از حق هم نگذریم خداییش بعضی جاها گفتن تا 480 - 500 ولی گفتن باید بزاری تا مشتری بیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks