دوستان عزیز بنده مدل samsung s27d390 رو انتخاب کردم میخواستم ببینم با توجه به اینکه بنده کارم گرافیک هست و ساعت ها پشته سیستم میشینم این مدل مناسبه هست یا خیر?اهل گیم نیستم زیاد
دوستان عزیز بنده مدل samsung s27d390 رو انتخاب کردم میخواستم ببینم با توجه به اینکه بنده کارم گرافیک هست و ساعت ها پشته سیستم میشینم این مدل مناسبه هست یا خیر?اهل گیم نیستم زیاد
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
انجام کلیه فعالیت های گرافیکی و برنامه نویسی تحت وب تامین امنیت وبسایت توسط انجمن آشیانه
|
مشکلی نداره . مونیتور خوبیه . روی گیم هم اگر قصدش رو داشته باشی مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hassan-k2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (09-09-16)
یعنی با این بودجه 900تومن که میخوام بذارم بهترین گزینه هست؟ یا مدلای بهترم وجود داره؟
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
انجام کلیه فعالیت های گرافیکی و برنامه نویسی تحت وب تامین امنیت وبسایت توسط انجمن آشیانه
به نظرم انتخاب بسیار خوبیه . من ناراضی ندیدم از خریدم این مونیتوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hassan-k2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون فقط میخواستم ببینم مدل d390 بگیرم یا d595???? و چه تفاوت هایی دارن؟
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
تفاوت تکنیکی ندارن بیشتر از نظر ظاهریه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hassan-k2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks