یا ddu درایور اینتل و انویدیا رو کامل حذف کنید. و سیستم رو ریست
بعد آخرین درایور فقط اینتل رو نصب کنید و رییست کنید. بدون اینکه درایور 1650 نصب باشه
ببینید مشکل حل میشه، اگر شد بعدش درایور جیفورس هم نصب کنید.
یا ddu درایور اینتل و انویدیا رو کامل حذف کنید. و سیستم رو ریست
بعد آخرین درایور فقط اینتل رو نصب کنید و رییست کنید. بدون اینکه درایور 1650 نصب باشه
ببینید مشکل حل میشه، اگر شد بعدش درایور جیفورس هم نصب کنید.
To improve is to change. To perfect is to change often
SajjadKhati (29-05-22), Speed Racer (29-05-22)
|
سلام
ابتدا درایور اینتل رو با نرم افزاز ddu از safe mode پاک کردم و بعدش درایور nvidia رو پاک کردم.
اخرین نسخه درایور اینتل هم از سایت خود اینتل دانلود کردم اما باز هم میشکل حل نشد.
وقتی درایور اینتل نصب نیست برفکی نمیشه اما وقتی نصب میشه برفکی میشه.
نسخه های قدیمی تر درایور رو هم نصب کردم اما بازم نشد.
- - - Updated - - -
سلام
ابتدا درایور اینتل رو با نرم افزاز ddu از safe mode پاک کردم و بعدش درایور nvidia رو پاک کردم.
اخرین نسخه درایور اینتل هم از سایت خود اینتل دانلود کردم اما باز هم مشکل حل نشد.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخرین نسخه درایور اینتل هم از سایت خود اینتل دانلود کردم اما باز هم میشکل حل نشد.
متصل کنید به مانیتور ببنید روی مانیتور هم همین شکل هست یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imthenikoz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
متصل کنید به مانیتور ببنید روی مانیتور هم همین شکل هست یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imthenikoz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به تلوزیون وصل کردم اما متاسفانه زمان لود شدن رو نشون نمیده توی تلوزیون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از زمان welcome به بعد رو نشون میده.
- - - Updated - - -
به تلوزیون وصل کردم اما متاسفانه زمان لود شدن رو نشون نمیده توی تلوزیون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از زمان welcome به بعد رو نشون میده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks